Μην χασετε

Αυτές είναι οι εβδομαδιαίες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2–8/8)

Την εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε σημαντικές ανατροπές που θα επηρεάσουν τα αισθηματικά μας καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι μας ή νέα γνωριμία που είναι θα μας απασχολήσει.

Advertisements

 

Η αντίθεση του Ερμή και του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 02.08 ενισχύει την επιφυλακτικότητα και την αποξένωση που μπορεί να προκύψει σε αισθηματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα πέσουν στο κενό λόγω της αδιαλλαξίας που μπορεί να υπάρξει στην προσωπική μας ζωή. Προσοχή επίσης στην επικοινωνία και την αντιμετώπιση των παιδιών καθώς είναι εύκολο να μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Οφείλουμε να δείξουμε κατανόηση και να βρούμε τις ισορροπίες σε ότι αφορά τις ανάγκες τους.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 03.08 μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε έντονα συναισθήματα και να βιώσουμε την απελευθέρωση που αποζητούμε στην προσωπική μας ζωή. Αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα δημιουργήσουν υπερένταση και έντονο καρδιοχτύπι. Στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις είναι πολύ πιθανό να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να ανατρέψουμε τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και να βάλουμε με ένταση το πάθος και τον αισθησιασμό σε πρώτο πλάνο.

 

Στις 04.08 τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο εξάρι τη νευρικότητα, την διάθεση για αντιφατικές αλλαγές και την έντονη αντίδραση σε ζητήματα που δεν είναι απαραίτητο να έχουμε άποψη. Οφείλουμε να ελέγξουμε τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις μας καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή.

Παράλληλα σπασμωδικές συμπεριφορές θα προβληματίσουν σε ότι αφορά τα παιδιά καθώς δεν υπάρχει ψυχραιμία και η καλή διάθεση να αντιμετωπίσουμε κάτι σημαντικό για αυτά. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ανατροπές σε σχέδια που αφορούν τις διακοπές και τη διασκέδαση, είναι απαραίτητο να ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τις αλλαγές και να ευχαριστηθούμε τις στιγμές.

Στις 07.08 το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει την ξεροκεφαλιά και μπορεί να φέρει ανατροπές σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε κυρίως αισθηματικά ζητήματα καθώς είναι εύκολο να αντιδράσουμε επιπόλαια και βεβιασμένα σε απαιτήσεις του συντρόφου.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο σε επίπεδο προσωπικό και δημιουργικό. Τα Φώτα σε τετράγωνο με τον ουρανό από τον Ταύρο οδηγούν σε αλλαγές που μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά και να μας δημιουργήσουν υπερένταση. Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται ώστε να ανανεώσουμε τη σχέση μας. Διαφορετικά η ρήξη με το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να προκύψει. Νέες γνωριμίες έρχονται από το πουθενά δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα, οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί ώστε να δούμε πώς θα εξελιχθούν στη συνέχεια.

Advertisements

 

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία μπορεί να έχει ορισμένα σκαμπανεβάσματα καθώς μολονότι ο Ερμής βρίσκεται σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει -τον Λέοντα- το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ανατροπές σε συζητήσεις και ένα περίεργο κλίμα σε αυτές. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ενισχύει το παραπάνω σενάριο καθώς τα «φώτα» της θα βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό. Αυτό δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και να αποφύγεις νέες συμφωνίες αν προηγουμένως δεν έχεις εξετάσει πολύ προσεκτικά τα δεδομένα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην είναι τόσο πρόσφορη σε επικοινωνιακό επίπεδο -καθώς το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού δημιουργεί ανατροπές σε συζητήσεις ακόμα και σε ραντεβού- φαίνεται πως θα υπάρξει «δικλείδα ασφαλείας» για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 3/8 μπορεί να φέρει μία ευχάριστη ανατροπή ή μία ξαφνική συνάντηση! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα της καθημερινότητας να δημιουργήσουν πρόβλημα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις οι οποίες σχετίζονται με το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως τώρα χρειάζεται να κάνεις κάτι προκειμένου να βελτιώσεις ένα θέμα που αφορά τη δουλειά. Καλό θα είναι να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις καθώς οι αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα δεν ευνοούν το ρίσκο.

 

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή είναι μία εβδομάδα που χρειάζεται προσοχή καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρχουν κάποιες δυσαρμονικές όψεις -όπως το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο- που θα δημιουργήσουν προκλήσεις και εμπόδια. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και σε δεύτερη φάση σε κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες θα γίνουν περισσότερο λόγω εκνευρισμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά θα αποτελέσουν το «αντίβαρο» αυτής της απαιτητικής εβδομάδας καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στις 3/8 θα βοηθήσει εξαιρετικά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις γνωριμίες και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα πολύ σημαντικό αισθηματικό ειδύλλιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις το κλίμα σε αυτή να χαλάσει εξαιτίας κάποιον ανησυχιών ή κάποιων δυσκολιών που μπορεί να υπάρχουν σε άλλους τομείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 2/8 φαίνεται πως είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποια εμπόδια όσον αφορά την εξέλιξη μίας επαγγελματικής υπόθεσης. Από την άλλη ίσως να νιώθεις πως είσαι αρκετά «μακριά» από κάποια πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κράτησε στάση αναμονής και ίσες αποστάσεις προκειμένου να αποφύγεις λάθος κινήσεις.

Advertisements

 

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ίσως προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία καθώς και στις επαφές σου με τους άλλους μιας και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα, δείχνουν τέτοιου είδους δυσκολίες. Δώσε προσοχή αφενός στο πρακτικό κομμάτι των συναντήσεων και επιβεβαίωσε την ώρα των ραντεβού ώστε να αποφευχθούν παρανοήσεις. Ακόμα και οι μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα μιας και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει το πρόγραμμα αυτών εντελώς ξαφνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ζώδιο που μπορεί να μη σου ταιριάζει τόσο -την Παρθένο- όμως το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει θετικές εξελίξεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις μία ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις και αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει τη βάση για να έρθετε κοντά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα άλλων να επηρεάσουν το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και να προκαλέσουν διαφωνίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα δεν φαίνεται πως θα ανήκουν στις προτεραιότητές σου αυτή την εβδομάδα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δεις αρκετά κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις εκεί. Μείνε μακριά από φήμες και πληροφορίες που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα μέχρι να δεις αν όντως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και θα χρειαστούν την προσοχή αλλά και τη διευθέτηση σου. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στις 4/8 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 8/8 φέρνει τα ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου στο προσκήνιο. Ίσως υπάρξει αλλαγή στα σχέδιά σου όσον αφορά κάποια έξοδα, ενδεχομένως να υπάρξουν και διαφορετικά δεδομένα στα έσοδα, τα έξοδα και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Μέσα στο «τρέξιμο» που μπορεί να έχει αυτή η εβδομάδα για κάποια ζητήματα θα υπάρξουν και ευκαιρίες να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει μία πολύ θετική όψη με τον Ουρανό στον Ταύρο που συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις και ευχάριστες ανατροπές στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα σου κάνει κατευθείαν το κλικ και θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το να μοιραστείς χρόνο με το σύντροφό σου και με αγαπημένα σας πρόσωπα θα βοηθήσει πάρα πολύ τη διάθεσή σου σε μία λίγο πιεστική εβδομάδα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα σε απασχολήσει πολύ η εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι ολοένα και περισσότερα θέματα που αφορούν το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής υπόθεσης. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει πως κάποιες επαφές, κάποιες συζητήσεις ίσως να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες, για αυτό θα χρειαστεί υπομονή και κατανόηση.

 

Λέων

Λέων μου μία εκρηκτική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η επικοινωνία θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ώστε να μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο στις 8/8 συνηγορούν σε ξαφνικές εντάσεις και συζητήσεις οι οποίες έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αλλά και εκνευρισμό σε γενικότερο πλαίσιο. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάς και σε σχέσεις που σε ενδιαφέρει η εξέλιξή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα ίσως σου δημιουργήσει εκνευρισμό όμως οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα καταφέρεις να διαχειριστείς τέτοιου είδους δυσκολίες. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία δεν θα βοηθήσει στο να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον για αυτές τις ημέρες. Σε περίπτωση που υπάρξει μία συνομιλία ή ένα ραντεβού με ένα τέτοιο πρόσωπο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και σε αυτά που θα πεις αλλά και με τον τρόπο που θα εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σε απασχολήσει ένα θέμα το οποίο μπορεί να μην αφορά μία δουλειά αλλά τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο ενδεχομένως να δημιουργήσει μία «παγωμένη» ατμόσφαιρα σε μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία.

 

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ίσως να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες όσον αφορά θέματα της καθημερινότητας μιας και είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν αρκετά δεδομένα τα οποία θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδεχομένως να φέρει κάποια νέα από πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, τα οποία θα σε εκπλήξουν με κάποιο τρόπο. Με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 ίσως πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τις συνήθειες σου και την καθημερινότητά σου το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και η θετική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο θα αποτελέσει μία όαση στο αστρολογικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το κλίμα μεταξύ σας μπορεί να είναι αρμονικό αρκεί να μη μεταφέρεις μέσα στη σχέση σου ζητήματα τα οποία αφορούν άλλους τομείς ή θέματα τρίτων προσώπων. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ξαφνική γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης, μιας κοινωνικής υποχρέωσης ή ακόμα και ενός ταξιδιού που έχεις στο πρόγραμμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε αποσυντονίσουν ή θα φαίνονται αρκετά μπερδεμένα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δεν θα βοηθήσει «να βρεις άκρη» αντιθέτως θα ενισχύσει τον εκνευρισμό, ο οποίος μπορεί να σε κάνει να πεις σκληρά λόγια. Δείξε αυτοσυγκράτηση καθώς με αυτό τον τρόπο θα βγεις κερδισμένος.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό και στο ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως κάποιες από αυτές θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να μην καταλήξουν σε παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 ενισχύει το παραπάνω σενάριο και ενδεχομένως να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια κατά τη διάρκεια συζητήσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 αλλάζει τις ισορροπίες σε σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενώ η επικοινωνία αυτή την εβδομάδα θα έχει κάποιες δυσκολίες λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Ουρανό, η αρμονική όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό θα διευκολύνει λίγο την κατάσταση. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να ακολουθήσεις το ρητό που λέει πως «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» καθώς αυτά θα αυξήσουν την πιθανότητα διενέξεων με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι προσωρινό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να στρέψεις την προσοχή σου στην επικοινωνία η οποία μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να περάσει «από σαράντα κύματα» μέχρι να είναι λειτουργική. Σε περίπτωση που υπάρχουν συζητήσεις για τη δουλειά να θυμάσαι πως πολλά πράγματα από αυτά που θα συζητηθούν ενδεχομένως να ανατραπούν ή να αλλάξουν στην πορεία

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο τον επαγγελματικό τομέα καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λέοντα στις 8/8, μπορεί να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Οι συζητήσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες, οπότε θα χρειαστεί να οπλιστείς με ψυχραιμία και κυρίως με υπομονή προκειμένου να μη δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα σε θέματα της δουλειάς. Στον αντίποδα αυτών η Αφροδίτη θα σχηματίζει μία θετική όψη με τον Ουρανό που θα εξομαλύνει τα πράγματα ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις μία γνωριμία μέσω φίλων, η οποία θα σου κάνει το κλικ. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η θετική όψη Αφροδίτης/Ουρανού θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα, όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται πως θα τονιστεί ιδιαίτερα με τις αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και κάποιες αλλαγές στα δεδομένα που υπάρχουν στη δουλειά. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 μπορεί να φέρει μία νέα αρχή σε ένα επαγγελματικό ζήτημα όμως για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί ισχυρή θέληση, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιους «σκοπέλους» που θα κάνουν την εμφάνισή τους.

 

Advertisements

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα φτάσουν σε εσένα μέσα από πληροφορίες που θα πάρεις από πρόσωπα του φιλικού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνουν πως θα υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες θα σε δυσκολέψουν, ίσως και να σε εκνευρίσουν και ενδεχομένως να σε απομακρύνουν και από κάποια πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις που αφορούν σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να αλλάξουν κάποια σχέδια που είχες με το σύντροφό σου κάτι το οποίο δεν θα δεις και τόσο θετικά και μπορεί να αποτελέσει μία καλή βάση για να δημιουργηθεί εκνευρισμός μεταξύ σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 3/8 και μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν κάποιες διαφωνίες σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος ίσως αυτές οι ημέρες να κρύβουν εμπόδια όσον αφορά την επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα χρειαστούν υπομονή και καλή διάθεση προκειμένου να ξεπεραστούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό εκτός από τον αισθηματικό τομέα φαίνεται πως θα βοηθήσει ιδιαίτερα και τον επαγγελματικό, καθώς μπορεί να φέρει εντελώς ξαφνικά μία νέα πρόταση για συνεργασία ή να αλλάξει προς το καλύτερο τις συνθήκες που υπάρχουν στη δουλειά! Η επικοινωνία χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς από τη μία οι θετικές όψεις της Αφροδίτης θα βοηθήσουν ιδιαίτερα κάποιες προσωπικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα, από την άλλη οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην επικοινωνία. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 4/8 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λέοντα στις 8/8 θα επαναφέρουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Αυτό ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό όμως θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή ώστε να μην τον αφήσεις να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές αποφάσεις και κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στην Παρθένο και αυτή την εβδομάδα συγκεκριμένα στις 3/8 θα συναντήσει μέσω μιας αρμονικής όψης τριγώνου τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η όψη ευνοεί ιδιαίτερα την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης ή μιας γνωριμίας που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα και σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς στο παρόν που έχεις με το σύντροφό σου και μην ανασύρεις ζητήματα του παρελθόντος, καθώς αυτά θα αποτελέσουν αιτία να ανοίξουν ξανά κάποιες αντιπαραθέσεις που υπήρχαν μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα θέματα της δουλειάς μπορεί να σου δημιουργήσουν ανησυχία αυτή την εβδομάδα όμως μεγαλύτερη ανησυχία θα σου δημιουργήσουν οι σκέψεις που θα κάνεις σχετικά με την εξέλιξη αυτών. Προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων, καθώς αυτό θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και τον τρόπο που βλέπεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις!

 

Advertisements

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες να μην έχουν την εξέλιξη που είχες κατά νου ή δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτών να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 4/8 αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνουν πως θα κρατήσεις αποστάσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 φαίνεται πως μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες σε μία προσωπική σχέση ή σε μία συνεργασία. Αν αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις να συμβεί θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα δεδομένα που θα υπάρξουν αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να περάσει «από σαράντα κύματα» αυτές τις ημέρες καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν δείχνει ένα ήρεμο κλίμα. Στον αντίποδα το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ουρανό μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, όμως αυτό θα χρειαστεί και την ανάλογη προσπάθεια εκ μέρους σου. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην βοηθήσει να εξελιχθεί γρήγορα μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, για αυτό θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή και να αποφύγεις οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Κάποιες συζητήσεις που θα ξεκινήσουν με αφορμή ένα ζήτημα της δουλειάς ενδεχομένως να σε βγάλουν εκτός εαυτού αυτή την εβδομάδα ή να σου δημιουργήσουν αρκετό εκνευρισμό. Η διαχείριση τέτοιου είδους συναισθημάτων θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 δεν αποκλείεται να αλλάξουν κάποια δεδομένα σε μία συνεργασία τα οποία θα οδηγήσουν σε ένα νέο κεφάλαιο σε αυτή.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις μέσα στην καθημερινότητά σου οι οποίες θα σου δημιουργήσουν έντονα και ενδεχομένως αρνητικά συναισθήματα. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στις 2/8 και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 4/8 δείχνουν πως αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στους εμπλεκόμενους σε αυτές. Με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 φαίνεται πως θα αποφασίσεις κάποιες αλλαγές για την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρότι αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως έχει αρκετή κούραση καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα εξακολουθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο πρόγραμμά σου, θα υπάρξουν στιγμές για να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου και να χαλαρώσετε. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αναβολή σε ένα αισθηματικό ραντεβού ή μία δυσκολία στις συζητήσεις μεταξύ σας, όμως μην αφήσεις κάποιες μικρές στιγμές να επηρεάσουν το κλίμα σε γενικότερο πλαίσιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι δουλειές της καθημερινότητας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτή την εβδομάδα όπως και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον χρειάζονται προσοχή, ώστε να μην οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Προσπάθησε να δεις με καλή διάθεση κάποια θέματα της επαγγελματικής σου καθημερινότητας, καθώς αν τα προσεγγίσεις με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να τα διευθετήσεις.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα