Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου για το ζώδιό σου (4-5/5/2019)

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 4 με 5 Μαίου 2019. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

Advertisements
 Το πρώτο σαββατοκύριακο του Μάη, αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι μου, χρωματίζεται από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου την Κυριακή, ένα καινούριο φεγγάρι που εστιάζει στο να μας κάνει να νοιώσουμε περισσότερη ασφάλεια, τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό μας τομέα! Παράλληλα, νοιώθουμε την ανάγκη να περάσουμε καλά, να απολαύσουμε αυτά που έχουμε, είτε πρόκειται για υλικά αγαθά είτε για τις σχέσεις μας, ενώ τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι) ίσως να μπουν σε μια διαδικασία να κάνουν νέα ξεκινήματα, τόσο στη δουλειά όσο και στα αισθηματικά τους!

Την ίδια μέρα, την Κυριακή, ο Άρης από τους Διδύμους σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από τον Τοξότη επηρεάζοντας κυρίως ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύς. Η όψη αυτή έρχεται να μας χαρίσει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και γενναιοδωρία, ωστόσο μπορεί να μας ωθήσει να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε υποσχέσεις, που δεν θα μπορέσουμε να τηρήσουμε, οπότε όπως και να το κάνουμε, απαιτεί μια κάποια προσοχή…

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο την Κυριακή, αγαπημένε μου Κριέ, αυτό το διήμερο μπορεί να αποδειχτεί άκρως… ρομαντικό, αν δεν αφήσεις σε κάποια οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε μια τάση… επιβολής που θα σε χαρακτηρίζει, να δημιουργήσουν εμπόδια! Νοιώθεις την ανάγκη να έχεις το πάνω χέρι στη σχέση σου κι αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Και καθώς την ίδια μέρα πραγματοποιείται και η αντίθεση Άρη – Δία, δεν θα είναι δύσκολο η συμπεριφορά σου να… ξεφύγει, με υπερβολές και αυθόρμητες κινήσεις, που δεν έχεις υπολογίσει τις συνέπειές τους!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτό το σαββατοκύριακο θα νοιώσεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να αποκτήσεις ένα ταίρι… επειγόντως! Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου όμως, μπορεί να σε οδηγήσει στο λάθος πρόσωπο, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και τις δεσμεύσεις, γιατί αργότερα μπορεί να… μετανιώσεις. Απόλαυσε τα φλερτ και άσε τις νέες γνωριμίες να εξελιχθούν αβίαστα, για να προλάβεις να τις αξιολογήσεις. Η νέα σχέση θα έρθει την ώρα που πρέπει! 

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, να ανανεώσεις τα πάντα και να γυρίσεις σελίδα! Ωστόσο, και ειδικά στα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις εγωιστικά και να μην αξιολογήσεις σωστά τη σχέση σου, κατηγορώντας το ταίρι σου για ό,τι δεν σου αρέσει στη ζωή σου. Και καθώς το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό ξεσηκώνοντας μια… αναιτίως επαναστατική διάθεση από την πλευρά σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις κάτω τη λογική σου και να σκεφτείς αν αξίζει να προκαλέσεις ρήξη σε έναν δεσμό που σε γενικές γραμμές σε καλύπτει!

Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος/η, να ξέρεις πως με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται απόλυτα. Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να βγεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς! Βεβαίως, με την αντίθεση Άρη – Δία καλό θα είναι να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες με το… καλημέρα σας και να μην ξεχνάς πως οι σχέσεις θέλουν χρόνο για να εξελιχθούν…

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Μάη μπορεί να είναι κάπως… περίεργο για σένα, αγαπημένε μου Δίδυμε! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 12ο οίκο σου, σου προκαλεί μια αναστάτωση συναισθηματική, πιθανόν να νοιώσεις πως η ρουτίνα σε έχει… καταπιεί και δεν έχεις πλέον τη δύναμη να ανοίξεις τα φτερά σου και να… πετάξεις! Ίσως μάλιστα να θεωρήσεις πως η σχέση σου είναι αυτή που σε κρατάει σε στασιμότητα και να θελήσεις να σπάσεις τα δεσμά, για να νοιώσεις ελευθερία. Μη βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις, με την αντίθεση Άρη – Δία να σου… φουσκώνει τα μυαλά! Αυτό που θα αποφασίσεις υπό το καθεστώς της παρόρμησης, αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις…

Μια νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή θέλεις όμως να κάνεις κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η! Θέλεις να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή και είσαι έτοιμος/η να παραδοθείς ψυχή τε και σώματι στο πρώτο άτομο που… θα σου γυαλίσει! Πριν το κάνεις όμως, σκέψου: Μπορείς να προχωρήσεις με αυτό το άτομο στο μέλλον; Κράτα τις επιφυλάξεις σου και μη βιαστείς να απαντήσεις στο ερώτημα, άσε το χρόνο να δώσει την απάντηση…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα θελήσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις προσωπικές σου σχέσεις και να απαλλαγείς από τα άτομα που δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου. Αυτό αφορά κυρίως στον φιλικό σου κύκλο, άσε λοιπόν το ταίρι σου έξω από αυτή τη διαδικασία και τις αποφάσεις που θα πάρεις, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας χωρίς λόγο. Μην ξεχνάς πως και το Σάββατο, που η Σελήνη θα έρθει σε σύνοδο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, η επαναστατικότητά σου μπορεί να σε ωθήσει σε εντελώς… αψυχολόγητες κινήσεις, που θα μπερδέψουν τον/τη σύντροφό σου και μπορεί να δημιουργήσουν διαμάχες μεταξύ σας, αλλά και μια ανασφάλεια και στις δυο πλευρές!

Για σένα που είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα είναι καλύτερα. Με αυτή τη Νέα Σελήνη δεν αποκλείεται να συναντήσεις το… άλλο σου μισό, ίσως μέσω ενός φιλικού προσώπου, που θα σας φέρει σε επαφή. Και το καλύτερο είναι πως η σχέση που θα προκύψει μεταξύ σας θα έχει τα φόντα να μακροημερεύσει, αρκεί να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να μην τα… δώσεις όλα με το “καλημέρα σας”!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, χαρακτηρίζεται από την Νέα Σελήνη στον Ταύρο την Κυριακή, που σε συνδυασμό με την αντίθεση Άρη – Δία, μπορεί να σε ωθήσει σε λανθασμένες κινήσεις στα αισθηματικά σου, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή! Σε έχει πιάσει για τα καλά η… άνοιξη και ίσως να νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Μπορεί να πιστέψεις πως η σχέση σου έχει βαλτώσει, πως το ταίρι σου προσπαθεί να σε καταπιέσει και πως κάνει ό,τι μπορεί για να σε κρατά καθηλωμένο/η. Ωστόσο, μην λειτουργήσεις υπό το καθεστώς της παρόρμησης και μην πάρεις οριστικές αποφάσεις, γιατί όταν θα… μετανιώσεις, θα είναι πλέον αργά!

Advertisements

Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, με τον ενθουσιασμό και την υπερβολική αισιοδοξία που θα σε διακρίνουν, θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα… μαγέψεις τους πάντες! Παρόλα αυτά κι εσύ θα πρέπει να προσέξεις τις βιαστικές κινήσεις. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, γι’ αυτό μη βιαστείς να τάξεις τον ουρανό με τα άστρα σε ένα πρόσωπο που καταφέρνει να ξεσηκώσει τον πόθο σου, γιατί αργότερα θα σου… κοστίσει!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, φέρνει σε πρώτο πλάνο τα αισθηματικά σου. Καθώς μάλιστα το Σάββατο το φεγγάρι σχηματίζει και σύνοδο με τον Ουρανό, ίσως να νοιώσεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να κάνεις ριζικές αλλαγές. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η όμως, μην πάρεις αποφάσεις ερήμην του/της συντρόφου σου, γιατί αλλιώς θα προκύψουν ακόμα και ρήξεις! Μην ξεχνάς πως την Κυριακή ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, γεγονός που μπορεί να κάνει τη συμπεριφορά σου έως κι επιθετική, αν νοιώσεις πως το ταίρι σου προσπαθεί να σε περιορίσει και να σε… καπελώσει, γι’ αυτό κράτα χαμηλούς τόνους και επένδυσε στον ερwτισμό που σου χαρίζει αυτή η όψη, για να περάσετε και οι δυο καλύτερα!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο αντιλαμβάνεσαι την γοητεία σου και την εκμεταλλεύεσαι για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες! Με το καινούριο φεγγάρι να ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, δεν έχεις παρά να ακούσεις τη διαίσθησή σου για να επιλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει καλύτερα. Αξιοποίησε λοιπόν το σαββατοκύριακο για να βγεις και να περάσεις καλά…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, αλλά και τον Άρη σε αντίθεση με τον Δία την Κυριακή, αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το σαββατοκύριακο λίγη προσοχή τη θέλει! Το συναίσθημά σου εμφανίζεται έντονο, όμως παράλληλα νοιώθεις την ανάγκη να επιβληθείς και να αποκτήσεις αυτό που θέλεις πάση θυσία! Έτσι, εύκολα μπορεί να προκαλέσεις μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, που θα έχει ως αποτέλεσμα να προκύψουν ρωγμές ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Ωστόσο, αν αξιοποιήσεις τον ενισχυμένο σου ερwτισμό και εκτονώσεις τις εντάσεις στο… κρεββάτι, όχι μόνο θα νοιώσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, αλλά θα κάνεις και το ταίρι σου ευτυχισμένο!

Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, με την Νέα Σελήνη στο συναισθηματικό, 8ο οίκο σου, αξιοποίησε αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Μάη για να βγεις με φίλους που σε κάνουν να νοιώθεις καλά! Άλλωστε, με τον έντονο ερwτισμό που εκπέμπεις, δεν αποκλείεται μέσα από τον φιλικό σου κύκλο να προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα… ταράξει τα ήρεμα νερά της ερwτικής σου ζωής για τα καλά! Ένα νέο ξεκίνημα είναι προ των πυλών, αλλά μη βιαστείς και μην πιέσεις καταστάσεις…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πιο σημαντικό γεγονός του σαββατοκύριακου, αγαπημένε μου Σκορπιέ, είναι η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, απέναντί σου, που φυσικά επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά σου! Και καθώς το Σάββατο το φεγγάρι σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, ίσως να μπεις στη διαδικασία να ανακαλύψεις αν το ταίρι σου μπορεί να συμβαδίσει μαζί σου, αλλά κι αν το συναίσθημα ανάμεσά σας είναι ακόμη ζωντανό! Η… επαναστατική σου διάθεση ίσως να σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις, όμως πριν βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις, δες μήπως η ανανέωση και το νέο ξεκίνημα που επιδιώκεις, μπορεί να γίνει μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου!

Για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για φλερτ και νέες γνωριμίες. Η γοητεία σου είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ κι εσύ νοιώθεις έτοιμος/η να μπεις σε… νέες περιπέτειες. Άλλωστε, μια σχέση που θα ξεκινήσει με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα έχει τα φόντα να κρατήσει στο χρόνο αρκεί κι εσύ να μην παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό σου, με την αντίθεση Άρη – Δία και να κάνεις τη σωστή επιλογή…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Νέα Σελήνη του μήνα να πραγματοποιείται την Κυριακή στον Ταύρο, αγαπημένε μου Τοξότη, ξεκινά μια περίοδος που οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα απαιτήσουν την… αφοσίωσή σου, σε βάρος των αισθηματικών σου. Ωστόσο, αυτό το σαββατοκύριακο εσένα το μυαλό σου είναι… αλλού, με τον Άρη από τους Διδύμους σε αντίθεση με τον Δία από το ζώδιό σου! Νοιώθεις την ανάγκη να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου και ειδικά στον αισθηματικό σου τομέα, ωστόσο καλό θα είναι να μη λειτουργείς παρορμητικά, ειδικά αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες. Κάνε τις αλλαγές που θέλεις σε συνεννόηση με το ταίρι σου και μη διαταράξεις μια αρμονική σχέση για… ψύλλου πήδημα, γιατί σύντομα θα το μετανιώσεις!

Από την άλλη, αν είσαι μόνος/η ξέρεις πως η γοητεία σου είναι στα ύψη, όπως και η επικοινωνιακή σου δεινότητα! Μπορείς να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο βάλεις στο… μάτι, όμως πρόσεξε τις επιλογές σου, γιατί τελικά μπορεί να αποδειχτεί πως δεν ήταν και οι πιο σωστές! Οι βιαστικές αποφάσεις υπό το καθεστώς του ενθουσιασμού τώρα, αύριο μπορεί να φέρουν απογοητεύσεις…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η γοητεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, να… ξεμυαλιστείς και να παρασυρθείς από την… ξελογιάστρα άνοιξη! Πρόσεξε όμως, γιατί με την αντίθεση Άρη – Δία μπορεί η υπερβολική σου αισιοδοξία να σε οδηγήσει σε μια επιλογή… που δεν σου αξίζει! Γι’ αυτό, απόλαυσε το διήμερο, στρώσε το δρόμο για μια μελλοντική δέσμευση, όμως μη βιαστείς να δώσεις υποσχέσεις, μέχρι τουλάχιστον να βεβαιωθείς πως πρόκειται για το άτομο που μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες…

Από την άλλη, πειρασμούς θα συναντήσεις κι εσύ που ήδη έχεις σχέση. Ωστόσο, δείξε αυτοσυγκράτηση! Μπορεί να έχεις την αίσθηση πως έφτασε η ώρα να προχωρήσεις σε αλλαγές, μπορεί να έχεις την ανάγκη για μια ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή, όμως αυτό είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις μαζί με το ταίρι σου! Φρόντισε λοιπόν να το πλησιάσεις, να αποκαλύψεις το φλογερό σου πάθος και να κάνετε έτσι μια επανεκκίνηση στο μεταξύ σας…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου την Κυριακή, ίσως να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τις ανάγκες σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου και κάποια απωθημένα του παρελθόντος, που θα εντείνουν τον εκνευρισμό σου. Ειδικά το Σάββατο, που η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να δημιουργήσεις ρωγμές στη σχέση σου, που δεν θα είναι εύκολο να γεφυρωθούν… Παράλληλα, η αντίθεση Άρη – Δία μπορεί να φέρει στο δρόμο σου νέες γνωριμίες, που θα σε ξεμυαλίσουν… Πριν παρασυρθείς σε… πάθη και σε λάθη όμως, σκέψου αν αξίζει να καταστρέψεις μια σχέση δοκιμασμένη, για μια εφήμερη περιπέτεια…

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο με την γοητεία σου έλκεις τα φλερτ όπου κι αν βρεθείς, γεγονός που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις τώρα να σε ξεσηκώσει και να σε ενθουσιάσει με την έντονη προσωπικότητά του, όμως πριν προχωρήσεις μαζί του αναλογίσου αν είναι αυτό που σου ταιριάζει…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου την Κυριακή, αγαπημένε μου Ιχθύ, αυτό το σαββατοκύριακο οι προσωπικές σου σχέσεις περνάνε από… μικροσκόπιο. Θέλεις να κάνεις αλλαγές ή ακόμα και να απομακρύνεις από τη ζωή σου πρόσωπα, με τα οποία ενδεχομένως δεν έχετε πια τίποτα κοινό. Από διαδικασία… αξιολόγησης βεβαίως θα περάσεις και το ταίρι σου, αφού ίσως κάπου να αισθάνεσαι πως ο δεσμός σου δεν σε καλύπτει απόλυτα. Όμως, μην κάνεις το λάθος να πάρεις οριστικές αποφάσεις, αφού η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το Σάββατο να μην σε αφήνει να σκεφτείς με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα…

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, ειδικά την Κυριακή με την αντίθεση του Άρη με τον Δία ίσως να ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία, που σου υπόσχεται… λαγούς με πετραχήλια για να σε κατακτήσει! Και μπορεί η Νέα Σελήνη να ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα, ωστόσο μην παραδώσεις… γη και ύδωρ πριν βεβαιωθείς για την ειλικρίνειά του και για τη σταθερότητα των αισθημάτων του, γιατί οι βιαστικές αποφάσεις συνήθως οδηγούν σε απογοητεύσεις…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα