Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (9/9 – 15/9)

Κριός

Advertisements

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής καθώς θα ρίξει ένα ρομαντικό πέπλο πάνω σε αυτά. Ενδεχομένως να ρίξει και ένα πέπλο μυστηρίου για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς τα βήματά σου θα είναι θολά και καθόλου σίγουρα. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει λάθος ενέργειες και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση. Στις 14/9 περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα είναι «διαφωτιστικό» για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να κάνεις το επόμενο βήμα σε αυτή και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 με την εμπλοκή του Ποσειδώνα, δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να αποπροσανατολιστείς από τη γνώμη των φίλων σου για ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός και να θυμάσαι πως η τελική απόφαση για θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή θα πρέπει να είναι δική σου. Αυτή η Πανσέληνος δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και έναν έρωτα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα φιλικό σου πρόσωπο, ο οποίος θα σε αποσυντονίσει για αυτό χρειάζεται σύνεση και προσοχή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση στις 14/9 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως ξεκινά μία καλή περίοδος για να κάνεις πιο φιλική την καθημερινότητά σου προς τη σχέση σου. Τώρα είναι η ευκαιρία να συζητήσετε με το σύντροφό σου προκειμένου να εντάξετε στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας μία δραστηριότητα η οποία αφενός σας ευχαριστεί αφετέρου θα γίνει η αφορμή για να βλέπεστε πιο συχνά!

Δίδυμοι

Οι κινήσεις που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-ιχθύων στις 14/9 δείχνει μία γενικότερη ασάφεια σε ζητήματα καρδιάς. Αν νιώθεις πως μια κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη, απόφυγε να προσπαθήσεις να την ξεκαθαρίσεις αυτές τις ημέρες καθώς τα συμπεράσματα που θα βγάλεις θα είναι μακριά από την πραγματικότητα. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της πανσελήνου δείχνει λάθος εκτιμήσεις και λάθος κινήσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι, ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει ένα ερwτικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Στις 14/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να προκύψει ένας νέος έρωτας ο οποίος θα σε ενθουσιάσει!

Καρκίνος

Το αστρολογικό δρώμενο της εβδομάδας το οποίο θα επηρεάσει και τις καταστάσεις αλλά και τον τρόπο σκέψης σου είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στις 14/9. Αυτή η Πανσέληνος θα σε απομακρύνει από αισθηματικά ζητήματα που χρειάζονται κόπο προκειμένου να επιλυθούν και θα σε κάνει να αναζητήσεις κάτι πιο «βατό» και «ανάλαφρο» στον αισθηματικό τομέα. Ο Ποσειδώνας αλλά και ο Άρης θα έχει εμπλοκή με τα φώτα της Πανσελήνου οπότε αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως η κάθε δράση σου θα έχει και την ανάλογη αντίδραση από την άλλη μεριά. Στις 14/9 η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού και η παραμονή της στο ζώδιο που κυβερνά είναι ένα ιδιαίτερα θετικό γεγονός. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο ή κινείται στον επαγγελματικό σου χώρο.

Λέων

Advertisements

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 φέρνει αναμνήσεις από ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει πως αυτές οι αναμνήσεις θα είναι ωραιοποιημένες και δεν αποκλείεται να σε βάλουν στη διαδικασία επικοινωνίας μαζί του. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να θυμάσαι πως οι κινήσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό στο σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν αυτές οι κινήσεις αρχίσουν να αναμοχλεύουν ζητήματα του παρελθόντος τα οποία υποτίθεται πως έχουν κλείσει. Στις 14/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η κοινωνικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη το επόμενο διάστημα και αυτό δεν αποκλείεται να βάλει σε σκέψεις το σύντροφό σου, αν τον αφήνεις σπίτι!

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Παρθένου-ιχθύων) στις 14/9 θα δημιουργήσει ασάφειες σε αυτά. Είναι πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο που σου αρέσει να μην σου δώσει ξεκάθαρα δείγματα ή να παρατηρήσεις πως δεν υπάρχει σημείο επαφής και κατανόησης με το σύντροφό σου. Μην ανησυχείς καθώς αυτά είναι προσωρινά, όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να αναλογιστείς και εσύ την ευθύνη σου στα πράγματα. Η εξιδανίκευση προσώπων είναι ένα πιθανό σενάριο αυτής της Πανσελήνου και αν θέλεις να το αποφύγεις θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Στις 14/9 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού βάζει σε προτεραιότητα την αισθηματική ασφάλεια, για αυτό δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να επικεντρωθείς μόνο σε ανθρώπους που μπορούν να σου την προσφέρουν.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 θα δημιουργήσει μία θερμή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με το εργασιακό σου περιβάλλον. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες για να έρθεις κοντά με κάποιον που βλέπεις σχεδόν καθημερινά και μάλιστα αυτό θα γίνει ξαφνικά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι υποχρεώσεις και τα ζητήματα της καθημερινότητας μπορεί να σας απομακρύνουν ή να δημιουργήσουν διαφωνίες ανάμεσα σας. Στις 14/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, δείχνοντας πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα ευνοηθούν πολύ το επόμενο διάστημα. Νέες γνωριμίες, φλερτ, φιλοφρονήσεις και άνθρωποι οι οποίοι θα σου δείξουν τα συναισθήματα τους, θα κάνουν το επόμενο διάστημα ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεσαι σε μία ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση και δεν αποκλείεται να νιώθεις έντονα την ανάγκη να ερωτευτείς. Αυτά τα συναισθήματα θα εντείνει η Πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να επιδιώξεις να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου κάνοντας πράγματα που κάνατε στα πρώτα ραντεβού, καθώς αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να την αναζωογονήσεις! Αν πάλι είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον ο οποίος θα σου κάνει φοβερή εντύπωση! Στις 14/9 μετακινείται και η Αφροδίτη στο ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα έχουν την τιμητική τους μυστικές συζητήσεις και κρυφά ραντεβού! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μη τη θέσεις σε κίνδυνο!

Τοξότης

Advertisements

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μετακομίσεις σπίτι της ή να συγκατοικήσετε, όμως να θυμάσαι πως αυτό είναι κάτι που χρειάζεται συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και δεν είναι απόφαση που μπορεί να παρθεί «στο πόδι». Αν πάλι είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα φαντάζει ιδανικό, όμως λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι. Στις 14/9 περνάει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και ενασχόληση με ομάδες.

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα χρωματιστούν από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 και η διάθεσή σου θα γίνει ιδιαίτερα ρομαντική. Η συναισθηματική ασφάλεια θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην επιλογή που θα κάνεις. Καλό θα ήταν να έχεις όσο γίνεται πιο αντικειμενική αντίληψη για έναν υποψήφιο σύντροφο μιας και η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου θα κάνει εύκολη την ωραιοποίηση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τη ρομαντική σου διάθεση και αφιέρωσε τη στο σύντροφό σου κάνοντάς του μία έκπληξη! Στις 14/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένας έρωτας στη δουλειά! Αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για συζητήσεις από ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός αν δεν θέλεις να αποτελέσεις αντικείμενο συζήτησης.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα είναι το κυριότερο αστρολογικό δρώμενο το οποίο θα επηρεάσει και τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα αλλά και του Άρη με τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει πως μπορεί να ωραιοποιήσεις μία κατάσταση στην προσωπική σου ζωή ή ένα πρόσωπο που σου αρέσει, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Εσύ που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου και έχεις από κοινού μαζί του διαχείριση οικονομικών θεμάτων πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, για να μην υπάρξουν λάθος κινήσεις οι οποίες θα γίνουν αφορμή για να υπάρξει εκνευρισμός μεταξύ σας. Στις 14/9 περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού και σε προτρέπει να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε ένα ταξίδι! Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό σε ένα ταξίδι που θα κάνεις είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, να γνωρίσεις κάποιον που θα σε συναρπάσει.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα κρατάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σου (Παρθένου – Ιχθύων) στις 14/9 και σε φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αυτή η Πανσέληνος είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία και την ανάγκη να ωραιοποιήσεις κάθε επιλογή σου, ακόμα και αν ξέρεις πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου σου λέει να είσαι προσεκτικός στα αισθηματικά σου ζητήματα μιας και είναι πολύ πιθανόν να πάρεις μία λάθος απόφαση επηρεασμένος από αυτό που έχεις στο μυαλό σου και όχι από αυτό που βλέπεις στην πραγματικότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε τα μεγάλα λόγια είτε να τα ακούσεις είτε να τα πεις μιας και θα είναι της στιγμής. Στις 14/9 εκτός από την Πανσέληνο, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού μία θέση από την οποία θα τονίσει τη γοητεία σου και θα σε βοηθήσει να μαγνητίσεις κάποιον που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα