Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου – Τι σε περιμένει στην ερwτική σου ζωή (22-28/7/2019)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Το εκπληκτικό είναι ότι στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης και ο συνδυασμός τους σε αυτό το σημείο είναι εκρηκτικός! Εκτός του ότι μπορεί να ερωτευτείς, οι ιδέες σου είναι ατελείωτες.  Και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ξεκουραστείς κι εσύ κάποια στιγμή γιατί η σύγχυση που υπέστης τον τελευταίο καιρό ήταν έντονη. Το σύμπαν όμως θα σε ανταμείψει, από ό,τι φαίνεται. Όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες ευνοούνται  και εννοείται ότι, όπως φαίνεται, αν είσαι μόνος δεν θα είσαι για πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης και ο συνδυασμός τους είναι εκπληκτικός. Και είναι απαραίτητο να θυμάσαι το εξής. Ότι η οικογένεια και γενικότερα οι άνθρωποι με τους οποίους αγαπιόμαστε είναι άλλο, δεν είναι ο το αφεντικό ή ο συνάδελφος, π.χ. Αν σου βγαίνει να παγώνεις με αυτούς, είναι λογικό κάποιες φορές, όμως μην αφήνεις την πίεση στη δουλειά να σε κάνει να παγώνεις και με τους δικούς σου! Δεν γίνεται να φερόμαστε σε όλους με τον ίδιο τρόπο και να ισοπεδώνουμε τα πάντα, για αυτό μην αφήνεις την ευκαιρία για κάποιες επιδιορθωτικές κινήσεις στις σχέσεις σου να πάει χαμένη. Εν τω μεταξύ, επειδή ο Ερμής στον τρίτο οίκο σου εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, καλό θα ήταν να προσέχεις την επικοινωνία αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης, κάτι που φέρνει πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αλλά και να είσαι σε μια πολύ εκφραστική φάση. Παρ’ όλα αυτά, είναι καλό να προσέχεις τον ανάδρομο κυβερνήτη σου, που δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα γενικώς. Υ.Γ.  Επειδή φοβάσαι ότι κάτι κακό θα συμβεί, δεν σημαίνει από μόνο του ότι θα συμβεί. Επίσης, τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν πάντα καλά, αλλά πολύ σπάνια είναι αδιέξοδα. Ασχολήσου λίγο με τη διασκέδασή σου, πήγαινε διακοπές αν μπορείς, βγες και γνώρισε κόσμο. Και τώρα που θέλουν πολλοί-ές να εισέλθουν στη ζωή σου, βάλε καλύτερα αυτούς που καλύπτουν περισσότερο τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, σε μια θέση που της ταιριάζει πάρα πολύ. Και μειώνει τα έξοδα που μπορεί να φέρνει ο Άρης στο ίδιο σημείο. Μάλιστα, ο συνδυασμός τους μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σου. Είναι πολύς ο καιρός που τα οικονομικά σου έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, βέβαια δεν είσαι ο μόνος είναι η αλήθεια. Όμως έχεις σίγουρα την ευκαιρία να βελτιώσεις την κατάσταση. Αφενός επειδή στον δεύτερο οίκο σου βρίσκονται η Αφροδίτη και ο Άρης και αυτό είναι πολύ σημαντικό, είσαι τυχερός και διεκδικητικός, αφετέρου επειδή η Αφροδίτη είναι και πλανήτης των οικονομικών. Προσοχή λίγο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι το τέλος του μήνα.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, όπου θα συναντήσει και τον Άρη. Ο εκπληκτικός αυτός συνδυασμός είναι ευνοϊκός για όλους τους τομείς της ζωής σου. Λίγο αργότερα θα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και θα γίνουν νέα ξεκινήματα. Μια από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου είναι όταν ο Ήλιος, που είναι και κυβερνήτης σου, περνάει στο ζώδιό σου. Όταν βρίσκεται ο ήλιος στο ζώδιό μας κάθε χρόνο φωτίζει κυρίως τα θετικά, αλλά και άλλα πράγματα που έχουν ενδιαφέρον και στα οποία μερικές φορές σκαλώνουμε. Οπότε, αν σε κάποια φάση δεις να έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που εκ πρώτης φαίνονται πολύπλοκα, μην δυσανασχετείς γιατί λύνονται, και μάλιστα μπορείς να τα λύσεις πανεύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Είναι μια θέση εντελώς ψυχοθεραπευτική. Και επειδή εκεί θα συναντήσει τον Άρη, πολλά θα έρθουν στην επιφάνεια, όπως σκέψεις και συναισθήματα, και θα ζητήσουν την επεξεργασία σου. Δύο πολύ σημαντικοί τομείς για σένα στην παρούσα φάση ενεργοποιούνται αυτές τις μέρες. Αφενός ο Ήλιος περνάει στον δωδέκατο οίκο σου, και αυτό σημαίνει ότι έρχεσαι σε επαφή με τα απωθημένα και τις επιθυμίες σου. Είναι απαραίτητο να είσαι σε θέση να εκφράζεις τα συναισθήματά σου γιατί και εσύ θα νιώθεις απίστευτη απελευθέρωση και οι άλλοι θα καταλαβαίνουν τι χρειάζεσαι και όσοι είναι σε θέση να σ’το προσφέρουν θα το κάνουν. Ο Ήλιος ρίχνει φως σε πολλά πράγματα που αποφεύγεις να δεις ίσως, αλλά που τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι και τόσο απαγορευτικό να τα διαπραγματεύεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης και ο συνδυασμός τους είναι καταπληκτικός. Γνωρίζεις κόσμο και δικτυώνεσαι, αν και γενικά θέλει μια προσοχή στα νέα ξεκινήματα. Και παρ’ όλο που για κάποιους είναι περίοδος διακοπών, μην ξεχνάς ότι ο Ερμής βρίσκεται στον οίκο που αφορά την καριέρα σου και τα νέα μπορούν να είναι πολύ καλά, ιδίως αν κάνει και εσύ τις προσπάθειές σου. Και οι προσπάθειες πρέπει να είναι στοχοθετημένες, και ο στόχος πρέπει να συμφωνεί με τις επιθυμίες σου, τότε το παιχνίδι έχεις πολλές πιθανότητες να το κερδίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης και ο συνδυασμός τους είναι εκπληκτικός. Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να γίνουν νέες προτάσεις και νέα ξεκινήματα. Υ.Γ. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία αν ήδη ζεις συντροφικά, είναι ο χρόνος και η ποιότητα του χρόνου με το άλλο μέλος της σχέσης. Μπορεί να υπάρξει πραγματική επικοινωνία και ακόμη κι αν αυτό ακούγεται επιστημονική φαντασία, είναι σίγουρο ότι επιτέλους μπορείς να μιλήσεις και να γίνεις κατανοητός. Υ.Γ. 2 Μπορεί να πέρασες μία περίοδο κατά την οποία τα οικονομικά σου πιθανώς δεν πήγαιναν όσο καλά θα ήθελες, ή διάφορα έκτακτα έξοδα να έσκασαν από το πουθενά, όμως ευτυχώς τα πράγματα αλλάζουν.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο δηλαδή που βρίσκεται ο Άρης και που σχετίζεται με τη διεύρυνση των οριζόντων σου, τη γνώση, τα ταξίδια και τις εμπειρίες της ζωής που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και νιώθεις. Βέβαια, ο Ερμής είναι ανάδρομος για λίγο ακόμη, οπότε προσοχή στην επικοινωνία. Υ.Γ.  Μπορεί να μην είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητάνε για τις σχέσεις τους, γιατί ίσως τους κάνει να νιώθουν εγκλωβισμένοι και όχι τόσο ανεξάρτητοι, αλλά αυτό πάρ’ το απόφαση, όσο αποφεύγεις κάποια θέματα, τόσο συχνότερα θα εμφανίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες και στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης. Από τη μία μεριά η Αφροδίτη σώζει από τα πολλά έξοδα που μπορεί να φέρνει ο Άρης, από την άλλη ο συνδυασμός τους είναι εκπληκτικός. Λόγω όμως του ανάδρομου Ερμή, καλό θα ήταν να προσέχεις τις συμφωνίες και τα συμβόλαια και, αν γίνεται, να τα αναβάλλεις για μερικές μέρες ακόμη. Είναι απαραίτητο να νιώθεις ασφάλεια, αυτό είναι κατανοητό και θα το νιώσεις, και είναι απαραίτητο για σένα να νιώθεις παραγωγικός. Αλλά φυσικά δεν είναι μόνο αυτά που έχουν σημασία. Σημασία έχει να μπορείς να είσαι καλά ακόμη και όταν δεν λειτουργείς σαν μονάδα παραγωγής. Για άλλη μια φορά φέτος έχεις την ευκαιρία να αρχίσεις μια καινούρια ζωή, μην ξεχνάς ότι σε αυτήν μπορείς να καλύπτεις τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης και ο συνδυασμός τους είναι εκπληκτικός για αυτούς τους τομείς. Ο Ερμής, όμως, εξακολουθεί να είναι ανάδρομος για λίγες μέρες, οπότε θα ήταν καλό να αποφύγεις μέχρι το τέλος της βδομάδας τα νέα ξεκινήματα. Αν κάποιες φορές βλέπεις στους άλλους σχεδόν μόνο αρνητικά, θυμήσου ότι δεν γίνεται να έχουμε μόνο μία πλευρά, ή καλή ή κακή. Οι άνθρωποι έχουν και τις δύο και μπορεί να θέλει προσπάθεια να αποδέχεσαι ταυτόχρονα δύο αντίθετα πράγματα, αλλά είναι πολύ ανακουφιστικό: Αν αποδεχτείς ότι η ανθρώπινη φύση είναι ατελής, μάλλον θα έχεις λιγότερα νεύρα και θα κοιμάσαι καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, την καθημερινότητα και τη φυσική σου κατάσταση. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης και η συνάντησή τους αυτή είναι εκπληκτική. Θα δοθεί έμφαση σε αυτούς στους τομείς, ιδιαίτερα στη δουλειά που μπορεί να φέρει πολλή ικανοποίηση. Επίσης, είναι μάλλον καιρός να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου, τα οποία παρεμπιπτόντως θα δουν κάποιες θετικές εξελίξεις. Το φως που θα πέσει σε αυτόν τον τομέα θα σου δείξει ευκαιρίες να τα βελτιώσεις, θα σου δώσει ιδέες και θα σε κάνει να καταλάβεις τι είναι αυτό που κάποιες φορές δεν κάνεις σωστά σε σχέση με τα λεφτά. Μια λανθασμένη στάση; Πολύ σπάταλος ή συγκρατημένος σε σημείο που να μην απολαμβάνεις τη ζωή σου; Όχι ιδιαίτερα οργανωμένος; Ό,τι και να συμβαίνει, έχεις την ευκαιρία αν δεν σου αρέσει να το αλλάξεις.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα