Μην χασετε

Απίθανοι τρόποι να διακοσμήσετε το σπίτι σας έχοντας τα παιδιά στο μυαλό σας

Υπάρχει κάτι σε ένα σπίτι που σας επιτρέπει να γνωρίζετε αν πρόκειται για χώρο με ή χωρίς παιδιά. Ίσως είναι τα μικρά παπούτσια στο διάδρομο ή έξω από την πόρτα, ίσως είναι οι παιδικές ασφάλειες για κλείδωμα συρταριών. Ή ίσως αυτό απλώς εγχύεται στη διακόσμηση. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν έχετε παιδιά, πρέπει να αποχαιρετήσετε την ελευθερία και τη διασκέδαση της διακόσμησης του σπιτιού σας. Ωστόσο, ενώ υπάρχουν ορισμένες προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε όπως αιχμηρές γωνίες και θραύσιμα αντικείμενα, δημιουργώντας ένα φιλικό προς τα παιδιά χώρο μπορεί να είναι πολύ απελευθερωτικό. Ξαφνικά έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε με φωτεινά χρώματα και σχέδια, ένα στυλ που δεν θα περίμενε κανείς σε ένα μικρό σπίτι.

Advertisements

Όταν διακοσμείτε το σαλόνι σας για να ταιριάζει στην οικογένειά σας, θέλετε πρώτα να σκεφτείτε τα μεγάλα αντικείμενα. Αυτά που θα χρησιμοποιήσετε όλοι, όπως ο καναπές. Επιλέγοντας ένα μεγάλο τμήμα, δίνετε σε όλους ένα χώρο να καθίσετε και να χαλαρώσετε μαζί. Για να μην αναφέρω για περισσότερα μαξιλάρια στο χώρο. 

Τα σαλόνια χρησιμοποιούνται σκληρά όταν έχετε παιδιά. Θα υπάρξει χρόνος για σνακ και χρόνος ταινίες, όλοι στον ίδιο χώρο, που είναι πρόσκληση για ατυχήματα. Έχοντας ένα ανθεκτικό χαλί που είναι εύκολο να καθαριστεί είναι απαραίτητο για το σαλόνι σας όταν έχετε παιδιά.

Το καθιστικό στο μικρό σπίτι σας χρησιμεύει και ως αίθουσα ψυχαγωγίας; Στη συνέχεια, πρέπει να σκεφτείτε την πολλαπλή λειτουργία όταν επιλέγετε τα έπιπλά σας. Αγοράστε ή κάντε ένα DIY τραπεζάκι που διπλασιάζεται ως τραπέζι παιχνιδιού για τα παιχνίδια των παιδιών σας και τις σελίδες χρωματισμού.

Αποθήκευση παιχνιδιών. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Αλλά μια απλή βιβλιοθήκη κύβων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αποθήκευσης για παιχνίδια και βιβλία, ενώ η επάνω επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο styling για ενήλικες.

Λοιπόν ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις 50 ιδέες που έχουμε σήμερα για σας, για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τα παιδιά στο μυαλό σας. Θα σας βοηθήσουν να αγκαλιάσετε τη διασκέδαση της διακόσμησης με τα μικρά αγγελούδια σας.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα