Μην χασετε

Ανάδρομος Άρης: Πώς θα σας επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιό σας

Η τελευταία όψη του Άρη  στις 5 Σεπτεμβρίου, πριν ακόμα κάνει στάση και γυρίσει ανάδρομος, ήταν σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Από κει και μετά πραγματοποίησε στις 9 Σεπτεμβρίου στάση προς αναδρομή ( φαινομενική ) και θα παραμείνει έως και τις 13 Νοεμβρίου ανάδρομος στο Κριό. Μετέπειτα από τις 14 Νοέμβρη και ύστερα θα πραγματοποιήσει στάση προς ορθοδρόμηση μέσα στο ζώδιο του Κριού, και πλέον θα προχωρήσει ορθόδρομος μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου ακμαίος και δυνατό.

Advertisements

Όλα αυτά θα γίνουν πριν πραγματοποιήσει τη πτώση του μπαίνοντας  στην μηδενική μοίρα του Ταύρου. Κατά το διάστημα της αναδρομής του τα πράγματα που απαγορεύεται να κάνουμε είναι από αγορά μηχανημάτων, αυτοκινήτων πραγματοποίηση νέων αθλημάτων  και ξεκίνημα νέων συνεργασιών και οποιωνδήποτε καινούργιων project.  Και φυσικά για τα νέα ξεκινήματα και όλα τα άλλα που πού η ενέργεια του πλανήτη είναι απαγορευτική να γίνουν το συγκεκριμένο διάστημα που προανέφερα,  θα είναι όταν ο πλανήτης αυτός θα γυρίσει ορθόδρομος από τις 14 Νοέμβρη  μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. Η αναδρομή του Άρη στον καθένα μας θα είναι εντελώς διαφορετική και ξεκινάμε ευθύς αμέσως από τους Κριούς.

Κριός : Εκτός από τα πολλά νεύρα που θα σας φέρει στις σχέσεις και συνεργασίες ο ανάδρομος Άρης θα σας κάνει να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση σε θέματα, όχι μόνο του χαρακτήρα σας αλλά και των αξιών  που πρεσβεύετε καθώς και της τσέπη σας.

Ταύρος: Ο ανάδρομος Άρης  σε εσάς θα φέρει μεγάλο παρασκήνιο και ίντριγκα, το οποίο θα παιχτεί πίσω από την πλάτη σας και δεν θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιοι και ποιος επιβουλεύονται σημαντικά θέματα στη ζωή σας,  εκτός αυτού περισσότεροι από σας θα έχουν κι έναν ανήσυχο ύπνο.

Δίδυμος: Μεγάλο ξεκαθάρισμα προβλέπεται σε φιλίες αλλά και σε θέματα οικονομικά  που θέλετε να κάνετε όσον αφορά το εισόδημα μέσα από την εργασία σας.

Καρκίνος: Τα πράγματα που θέλετε να κάνετε όσον αφορά το εργασιακό σας κομμάτι και την καριέρα σας, δεν πάνε έτσι όπως ακριβώς θα θέλατε και αυτό γιατί θα έχετε μεγάλες καθυστερήσεις.

Λέων: Κάποια ταξίδια που θέλετε να κάνετε για λόγους επαγγελματικούς εννοείται ότι αυτή της περίοδο δεν θα μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε και αυτό θα σας βάλει σε σκέψεις αλλαγής της φιλοσοφίας που έχετε.

Παρθένος:  Προβλήματα και  πίσω-γυρίσματα θα έχετε σε θέματα οικονομικά που έχουν να κάνουν με τρίτους, δάνεια εφορία ακόμα και με θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά του συζύγου.

Ζυγός:  Καθυστερήσεις αγαπητοί Ζυγοί θα έχετε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών που θέλετε να κάνετε. Εκεί θα αντιμετωπίσετε  τα προβλήματα του ανάδρομου Άρη στο επόμενο προσεχές  διάστημα.

Advertisements

Σκορπιός:  Καθυστερήσεις και προβλήματα θα έχετε με την αναδρομή του Άρη που θα αφορούν την εργασία την καθημερινότητα και μικροενοχλήσεις σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Τοξότης:  Προβλήματα και πισωγυρίσματα θα έχετε αγαπητοί Τοξότες που θα αφορούν εpωτικές σχέσεις, θέματα δημιουργίας που θα αντιμετωπίσετε μέσα από το σύντροφό ακόμα και προβλήματα καθώς και καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται στα παιδιά σας.

Αιγόκερως: Καθυστερήσεις και προβλήματα θα έχετε σε θέματα που αφορούν την οικία σας, την οικογενειακή ζωή καθώς και τίτλους ιδιοκτησίας, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε και κάποιο σημαντικό ζήτημα με κάποιο πρόσωπο της οικογένειας.

Υδροχόος:  Προβλήματα και καθυστερήσεις σε θέματα επικοινωνίας, κοντινών διαδρομών του καθημερινού σας περίγυρου καθώς και θέματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με κακόβουλους γείτονες.

Ιχθύες:  Εσείς τα θέματα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε κυρίως με την αναδρομή του Άρη θα είναι καθυστερήσεις και προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα και την ρευστότητα που θα έχετε.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα