Μην χασετε

Αγγελική Νικολούλη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Ξέρετε έχει γίνει της μόδας. Παίρνεις ένα συμβόλαιο και εκτελείς»

Η Αγγελική Νικολούλη ανήκει στην ομάδα των δημοσιογράφων, με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν ο Γιώργος Καραϊβάζ που εκτελέστηκε εχθες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Advertisements

 

Στο ξεκίνημα του χθεσινού «Φως στο Τούνελ» λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην υπόθεση αυτή. Άλλωστε είχε προαναγγείλει πως θα ασχοληθεί και με αυτή, θέλοντας να εντοπίσει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης του πρώην συνεργάτη της.

 

Η εισαγωγή της, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video ήταν συγκινητική

«Ο δημοσιογραφικός κόσμος και όχι μόνο, δέχθηκε σήμερα ένα σοκ, ισχυρό από την άνανδρη δολοφονία του καλού συναδέλφου και αστυνομικού ρεπόρτερ, Γιώργου Καραϊβάζ. Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του, την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από δύο καλυμμένους, μπορεί να είναι και πληρωμένοι εκτελεστές, ξέρετε έχει γίνει της μόδας. Παίρνεις ένα συμβόλαιο και εκτελείς» είπε μεταξύ άλλων φανερά συγκινημένη όταν ξεκίνησε η εκπομπή, στην οποία αφιέρωσε χρόνο για να απαντηθούν καίρια ερωτήματα για τη δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο»

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα