Μην χασετε

Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα 8/12: Αυταπάτες και εξιδανικεύσεις

Στις 8 Δεκεμβρίου 2019, το Τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μας προειδοποιεί να προσγειωθούμε!
Οι αυταπάτες πολλές και οι εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις  θα κορυφωθούν. Μία γενική αβεβαιότητα θα υπάρχει σε όλους τους τομείς της ζωής μας ενώ οι σκόπιμες παραπλανήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν. Θα υπερεκτιμήσουμε τον εαυτό μας και ίσως δώσουμε υποσχέσεις τις οποίες δεν θα τηρήσουμε.
Προβλέψεις για τα Ζώδια:

Advertisements
Το δυσαρμονικό τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα  επηρεάσει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και ιδιαίτερα αυτούς που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο!
Πρέπει να είστε εξαιρετικά υποψιασμένοι σε ό,τι κι αν ακούσετε και προς κάθε κατάσταση που θα αντιμετωπίσετε, αλλιώς θα απογοητευτείτε.
Είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείτε και να έχετε σημαντικές απογοητεύσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωή σας.
Για Ζυγούς, Υδροχόους, Καρκίνους και Σκορπιούς, το τετράγωνο αυτό δεν θα προκαλέσει σημαντικές απώλειες, ωστόσο χρειάζεται η απαιτούμενη ωριμότητα από εσάς σε λόγια, επαφές και συμπεριφορές που θα σας απασχολήσουν, γιατί η όψη αυτή υπόσχεται υπερβολές σε όλες τις επικοινωνίες, όπως και τις μετακινήσεις!

Κριοί, Ταύροι, Λέοντες και  Αιγόκεροι, 
πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και μην υπερεκτιμάτε ούτε τις δικές σας ικανότητες, ούτε των άλλων.
Θα αντιμετωπίσετε πολλές ανέντιμες συμπεριφορές, γι’αυτό προσπαθήστε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα και μην αποκλίνετε από την πραγματικότητα για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα