Μην χασετε

Ήλιος Τετράγωνο με Δία 21/5: Λέμε όχι στα επιπόλαια λάθη – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει Τετράγωνο με το Δία από το ζώδιο των Ιχθύων, την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021!

Advertisements

 

Τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου, είναι υπερβολή, υπεραισιοδοξία, ανωριμότητα, λάθη, γκάφες, ανυπομονησία, σπατάλη, επιπολαιότητα, ρίσκο, έπαρση, τυχοδιωκτισμός και παιδικός εγωισμός!  

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους, πρέπει να είναι οι Μεταβλητοί και κυρίως εκείνοι των αρχών του 1ου δεκαημέρου.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Πρόσεξε τι λες και σε ποιον και μην έχεις τόσο εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές, δότι η παρορμητικότητα μόνο προβλήματα θα σου φέρει! Απέφυγε κουτσομπολιά!

ΤΑΥΡΟΣ
Περιόρισε άμεσα τις οικονομικές σπατάλες, τις ανωριμότητες στην συναισθηματική ζωή, αλλά και τις διατροφικές υπερβολές!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η υπέρμετρη αισιοδοξία, είναι ο χειρότερος σου σύμβουλος σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιστράτευσε λογική οπωσδήποτε και μην είσαι τόσο απαιτητικός και άπληστος στα πάντα και τους πάντες!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις είναι υπερβολικές. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και μην ρισκάρεις για παρασκηνιακούς eρωτες, γιατί η δίκη σου ψυχή θα πληγωθεί! Προστάτεψε τα μυστικά σου!

 

ΛΕΩΝ
Φρόντισε να είναι συνετή και προσγειωμένη η συμπεριφορά σου απέναντι στους φίλους σου και μην θεωρείς δεδομένα κάποια σχέδια ή όνειρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έπαρση θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα, αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ταπεινός και προσγειωμένος.

ΖΥΓΟΣ
Πρόσεξε πολύ τις συζητήσεις σου. Μην εμπιστεύεσαι αλόγιστα νέες γνωριμίες, μην λες πολλά και κράτησε την αισιοδοξία σου σε χαμηλά επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις υπερβολικές eρωτικές απαιτήσεις και θα χάσεις και αυτά που έχεις αν δεν προσέξεις! Μην παρασύρεσαι σε έξοδα και αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόσεξε πολύ τις υπερβολικές σου αντιδράσεις απέναντι στο ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Αρκέσου σε αυτά που έχεις και μην είσαι άπληστος.

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην φέρεσαι παρορμητικά και με υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό σου, στην εργασία και κυρίως φρόντισε επιμελώς την ξεκούραση σου. Μην παίρνεις ρίσκα σε θέματα ομορφιάς και μην κάνεις διατροφικές υπερβολές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην είσαι επιπόλαιος και ανώριμος στην eρωτική ζωή, διότι η υπερβολική σιγουριά, θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και ο εγωισμός σου, θα φέρει απογοητεύσεις σε σένα τον ίδιο.

ΙΧΘΥΣ
Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια, αλλά και παρελθοντικές ιστορίες και σχέσεις, τείνει να είναι λάθος. Να είσαι σωστός απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα