Μην χασετε

Ήλιος Σύνοδος με Ερμή 4/9: Ευκαιρίες βελτίωσης για τα Ζώδια

Θα έχουμε αρκετές ευκολίες, δυνατότητες και ευκαιρίες να υλοποιήσουμε ιδέες και να εκπληρώσουμε στόχους!

Advertisements

Η επικοινωνία μας γίνεται πιο αρμονική, διπλωματική, δυναμική, αποφασιστική και κατανοητή.

Μπορούμε να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε μέσα από επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις και συζητήσεις.

Έχουμε θέληση, αποφασιστικότητα, ενέργεια και μπορούμε να κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα!

Μπορούμε να αναμένουμε ευχάριστες ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μηνύματα, που θα αλλάξουν όλα μας τα δεδομένα!

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο,  είναι εκείνα του Νερού κυρίως αλλά και της Γης και ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Μπορείς να περιμένεις εργασιακή εύνοια, βελτιωμένο επαγγελματικό περιβάλλον και καθημερινότητα και ανανέωση της εξωτερικής σου εμφάνισης!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχεις εύνοια στις ερwτικές σου υποθέσεις, αύξηση της δημιουργικότητας σου, φήμη, ευχάριστη κοινωνική ζωή, διασκεδάσεις και κατακτήσεις.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έρχονται χαρές που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κάποια παρελθοντική ιστορία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς να αναμένεις πλούσια κοινωνική ζωή, επαφές, ευχάριστες μετακινήσεις, συναντήσεις, νέες γνωριμίες και καλές ειδήσεις!

ΛΕΩΝ: Θα έχεις βελτίωση στον οικονομικό τομέα, αλλά και στη συναισθηματική ζωή όπως και αύξηση της αυτοπεποίθησης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να αναμένεις εκπλήρωση προσωπικών σημαντικών στόχων και μεγάλων επιθυμιών. Όλοι οι τομείς της ζωής και οι διαπροσωπικές σχέσεις, ευνοούνται μέσω των δυναμικών εκφραστικών σου μέσων!

ΖΥΓΟΣ: Θα απολαύσεις ψυχική ενδυνάμωση και συναισθηματική ανανέωση, ιδιαίτερα όσον αφορά κάποια παρασκηνιακή ιστορία. Άκου την διαίσθηση σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες και εύνοια στο φιλικό τομέα, όπως και την εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμάσου για εκπλήρωση φιλοδοξιών, βελτίωση κοινωνικής εικόνας και επιτυχίες σε καριέρα και οικογένεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις αισιοδοξία και εύνοια σε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές, κοινωνικές επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις!

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται έξτρα χρήματα, ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες ή θετικά για νέα για κληρονομικά ζητήματα, καλή σeξουαλική και συναισθηματική ζωή, όπως και ισχυρή διορατικότητα!

ΙΧΘΥΣ: Απολαμβάνεις εύνοια στη συντροφική ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος και πετυχημένες συνεργασίες!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα