Μην χασετε

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 17 Μαΐου 2021: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Ο Ήλιος οδεύει προς το τέλος της διαδρομής του το ζώδιο του Ταύρου όμως λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από αυτό θα συναντήσει μέσω μιας αρμονικής όψης τριγώνου τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η συνάντηση θα γίνει με ακρίβεια στις 17 Μαΐου στην 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων και αποτελεί ένα θετικό νέο για τα ζητήματα που μας απασχολούν. Το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα αποτελεί ένα δείκτη δύναμης και ατσάλινης θέλησης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη διεκπεραίωση οποιουδήποτε θέματος.

 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 17 Μαΐου 2021.

Με αυτή την όψη είναι πιθανό να νιώσουμε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και αυτή ακριβώς η αίσθηση θα αποτελέσει την «κινητήριο δύναμη» για να αναλάβουμε δράση και τελικά να καταφέρουμε να διευθετήσουμε πολλά από τα θέματα τα οποία έχουμε σε εκκρεμότητα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι πως σε κάποια ζητήματα ενδεχομένως να υπερβούμε τα όρια καθώς η ανάγκη μας να επιτύχουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, δεν θα μας βοηθήσει να αναλογιστούμε το κόστος που μπορεί να έχουν κάποιες κινήσεις και κάποιες αποφάσεις μας. Η διαίσθησή μας θα αυξηθεί αρκετά με την επιρροή αυτής της όψης και θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς μας συμβούλους σε οτιδήποτε και αν θέλουμε να κάνουμε.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την παραπάνω όψη είναι αυτά που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι) και έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Επίσης όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από την 25η έως και την 27η μοίρα.

Advertisements

 

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα δείχνει πως αν αυτές τις ημέρες επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις ένα πολύ σημαντικό βήμα σε αυτόν. Το μότο των ημερών είναι το «δεν υπάρχει δεν θέλω αλλά δεν μπορώ» κάτι το οποίο θα έρχεται συνεχώς στο μυαλό σου και θα αποτελέσει κίνητρο για εσένα, προκειμένου να καταφέρεις επαγγελματικούς σου στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτές τις ημέρες θα σχηματίσει μία θετική όψη με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτοί η όψη φαίνεται πως θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη πολύ πιθανόν και στη «μεταμόρφωση» κοινωνικών αλλά και προσωπικών σχέσεων. Είναι πάρα πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο μέχρι πρότινος βρισκόταν στο ευρύτερο σου περιβάλλον και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και κοινές απόψεις να έρθετε πολύ κοντά.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε ωθεί στη διευθέτηση ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν, πολύ περισσότερο αν αυτά αφορούν τον οικονομικό τομέα. Αυτές τις ημέρες αν αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα δεδομένα που έχεις φαίνεται πως μπορεί να επιτύχεις μία πολύ καλή συμφωνία ή μία πολύ καλή διευθέτηση σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί. Εκτός από τα δεδομένα άκουσε και τη διαίσθησή σου, καθώς θα αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο και του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φαίνεται πως θα προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε σχέσεις οι οποίες μέχρι στιγμής δεν είχαν δώσει ξεκάθαρα δείγματα στη ζωή σου. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν οι συγκυρίες που θα σε οδηγήσουν να αποφασίσεις αν τελικά σου ταιριάζουν κάποιοι άνθρωποι και ποιοι ακριβώς είναι αυτοί. Μία φιλική ή προσωπική σχέση γίνεται ακόμα πιο ισχυρή.

ΛΕΩΝ

Λέων μου η θετική όψη που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φαίνεται πως θα ισχυροποιήσει μία επαγγελματική σχέση. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν καταστάσεις οι οποίες θα σε φέρουν κοντά με πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κάτι που θα δημιουργήσει ακόμα πιο ισχυρούς δεσμούς μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία αλλαγή στη δουλειά η οποία θα είναι προς όφελος σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Παρθένε μου η όψη τριγώνου που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, φαίνεται πως θα σε φέρει πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα βρισκόταν στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Μία σειρά από «συμπτώσεις» ενδεχομένως να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό κλίμα μεταξύ σας και να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. 

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου το τρίγωνο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη θέλησή σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής φάνταζαν δύσκολα για εσένα. Βάλε σε προτεραιότητα θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις και υποχρεώσεις, καθώς φαίνεται πως αυτές τις ημέρες θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν. Άκουσε τη διαίσθησή σου εκεί που θεωρείς πως δεν μπορείς να βρεις λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Η «εξερευνητική» διάθεση με την οποία θα το προσεγγίσεις μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό σε εκείνον, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις μεταξύ σας. Μία σχέση με ένα πρόσωπο πού βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον ενδεχομένως να «μετουσιωθεί» σε μία νέα αισθηματική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 17 Μαΐου θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις «κρυμμένες ικανότητες» για τη διευθέτηση ζητημάτων που σε απασχολούν. Βάλε σε προτεραιότητα οτιδήποτε αφορά τον οικονομικό τομέα, καθώς φαίνεται πως αυτός θα ευεργετηθεί από την παραπάνω όψη. Μία νέα εργασιακή πρόταση ενδεχομένως να αλλάξει στην καθημερινότητά σου αλλά και το ταμείο σου και αυτό θα έχει αρκετά οφέλη για εσένα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις ακόμα πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να «αποκρυπτογραφήσεις» λόγια και κινήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επαφή και η επικοινωνία που θα έχεις αυτές τις ημέρες με το σύντροφό σου θα είναι ουσιαστική και έντονα συναισθηματική, κάτι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου με τον Πλούτωνα δείχνει πως αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής είχες αφήσει πίσω σου. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων είναι να επηρεαστεί από θέματα τα οποία ουσιαστικά έχουν κλείσει. Με την επιρροή αυτής της όψης θα νιώσεις ακόμα μεγαλύτερη δύναμη που θα σε βοηθήσει να κλείσεις οριστικά θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Η διαίσθησή σου θα είναι σε «εξαιρετική φόρμα» και πολύ βοηθητική για τις αποφάσεις σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο σε περίπτωση που έχεις κάποια παράπονα από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου, μιας και τώρα θα νιώσεις την ανάγκη είτε να τα διευθετήσεις και να πάτε παρακάτω είτε να απομακρυνθείς από αυτούς που θεωρείς πως δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου. Κάποιες σχέσεις θα γίνουν ακόμα πιο ισχυρές με την επιρροή αυτής της όψης, καθώς θα ανακαλύψεις και άλλα κοινά στοιχεία.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα