Μην χασετε

Ήλιος Εξάγωνο με Δία 15/4: Η ώρα της τύχης – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, σχηματίζει μία απόλυτα τυχερή όψη Τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο!

Advertisements

 

Όνειρα και στόχοι πραγματοποιούνται, αισιόδοξες επιθυμίες εκπληρώνονται και τυχερές συγκυρίες, μας κάνουν να χαμογελάμε!

Οφείλουμε λοιπόν, να δραστηριοποιηθούμε, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να αγκαλιάσουμε, την τύχη που έχουμε!

Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και τους εκπροσώπους των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ιδιαίτερα όσους ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 ΚΡΙΟΣ: Έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς στο έπακρο, γεγονότα και καταστάσεις που θα σου ανοίξουν νέους σημαντικούς δρόμους ευκαιριών. Διανύεις την πιο τυχερή περίοδο για τη ζωή σου!

ΤΑΥΡΟΣ:  Κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και βγες κερδισμένος, μέσα απο παρασκηνιακές επαφές και δράσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θετικές αλλαγές έρχονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Οι φίλοι τώρα μπορεί να σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη, όσον αφορά ένα μεγαλεπήβολο όνειρο!

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θετικές εξελίξεις έρχονται στον τομέα της καριέρας και πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις τις κατάλληλες επαγγελματικές κινήσεις και να πετύχεις μια επιβράβευση, προαγωγή ή διάκριση.

ΛΕΩΝ: Συγκυρίες και τύχη, σε βοηθούν να επεκταθείς σε ό,τι επιθυμείς και οφείλεις να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία. Εύνοια ιδιαίτερη υπάρχει σε επαφές και επικοινωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία, να διευθετήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες. Εύνοια υπάρχει και στην eρωτική σου ζωή, ιδίως σeξουαλικά!

ΖΥΓΟΣ: Αν είσαι ελεύθερος ίσως κάνεις αυτές τις μέρες μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, εύνοια και ευκαιρία θα έχεις ώστε να πάρεις ορισμένες σοβαρές αποφάσεις μαζί με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσετε την σχέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δραστηριοποιήσου εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου. Ανανεώνεσαι εμφανισιακά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμάσου για απολαύσεις, eρωτα, δημιουργία και κατακτήσεις. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι θα έχεις πολλές ευκαιρίες για βελτίωση του eρωτικού τομέα!

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Μπορείς να υλοποιήσεις με επιτυχία επιθυμίες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Ιδανική εποχή για συμβίωση, δημιουργία οικογένειας, αγορά ακινήτου και επανασύνδεση!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευνοούνται επικοινωνίες, σχέσεις με αδέλφια και επαφές. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα έχεις χαρμόσυνες ειδήσεις και πληροφορίες.

ΙΧΘΥΣ: Έρχονται θετικές αλλαγές στα οικονομικά σου και αυξάνονται τα έσοδά σου. Αξιοσημείωτη είναι και η εύνοια στον αισθηματικό τομέα!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα