Μην χασετε

Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας με λίγα ή καθόλου χρήματα

Όταν αναφέρουμε τη διακόσμηση, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας είναι η δαπάνη χρημάτων. Θεωρείτε ότι θα πρέπει να πάτε σε καταστήματα, να αγοράσετε μερικά διακοσμητικά και στη συνέχεια να ανανεώσετε το σπίτι σας. Αλλά, πού είναι η φαντασία και η δημιουργικότητα σε αυτό; Έχουμε μια καλύτερη ιδέα για εσάς. Αντί να ξοδευτείτε, γιατί να μην διακοσμήσετε με αντικείμενα και έπιπλα που έχετε ήδη. Δείτε παρακάτω χρήσιμες συμβουλές μου για το πώς να το κάνετε!

Advertisements

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σημειώσετε όλα τα αντικείμενα και τα έπιπλα που έχετε. Ίσως να μην γνωρίζετε ότι η καρέκλα από την κρεβατοκάμαρα μπορεί να ταιριάξει τέλεια στο σαλόνι σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με αυτά που μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο δωμάτιο. Μπορεί ένας καμβάς από την είσοδο του σπιτιού να πάει στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο και το αντίθετο. Να είστε δημιουργικοί και να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητες.

 

Ορισμένα αντικείμενα ή έπιπλα μπορεί να είναι πιο δύσκολο να μετακινηθούν από άλλα λόγω μεγέθους ή σχεδίου. Δεν μπορείτε να μετακινήσετε τις κουρτίνες αν έχετε παράθυρα με διαφορετικά μεγέθη, αλλά μπορείτε πάντα να παίξετε με τα μικρότερα πράγματα. Σκεφτείτε τα τραπεζάκια ή τις καρέκλες.

 

 

Advertisements

 

Τα ριχτάρια του καναπέ και οι θήκες μαξιλαριών είναι αρκετά φτηνά οπότε μπορείτε να τα αλλάξετε. Το Χειμώνα μπορείτε τα έπιπλα κήπου και τα αντικείμενα όπως μαξιλάρες, το καροτσάκι μπαρ ή τις καρέκλες να τα ενσωματώσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μην ξεχάσετε τα κεριά, τα πορτατίφ, τους δίσκους, τα βάζα και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Μπορείτε να τα μεταφέρετε σε άλλο δωμάτιο και έτσι να ανανεώσετε το χώρο σας ευκολά και εντελώς δωρεάν.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα