Μην χασετε

Άρης Τρίγωνο με Ουρανό 21/2: Απρόσμενη Επίτευξη Στόχων

Άρης Τρίγωνο με Ουρανό 21/2: Απρόσμενη Επίτευξη Στόχων

Ο Άρης στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στον Ταύρο, συνεργάζονται, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, με όψη Τριγώνου!Η όψη αυτή, υπόσχεται ευχάριστα απρόσμενα γεγονότα και μία έντονη θετικότητα, αλλά και ανάγκη για ελευθερία!

Advertisements

Ενθουσιασμός, δυναμισμός και ευστροφία είναι τα μέσα για να πετύχουμε μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα!

Έρχεται αναζωογόνηση, κινητοποίηση, έμπνευση, αγωνιστικότητα αλλά και έντονη σ∈ξουαλική διάθεση και ∈ρωτισμός, χωρίς ταμπού!

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Οι ιδέες σου αλλά και η ενέργεια σου στον επαγγελματικό τομέα, θα φέρει ξαφνική επιτυχία και πρόοδο!Αν περιορίσεις την παρορμητική συμπεριφορά σου, θα καταφέρεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλές κοινωνικές επαφές, ξαφνικές μετακινήσεις και ευχάριστα γεγονότα, έρχονται! Έχεις αισιοδοξία, χαρά και δυναμισμό!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νιώθεις ενέργεια, εσωτερική δύναμη και γοητεία!  Η ∈ρωτική σου διάθεση φέρνει συναρπαστικές στιγμές στην συναισθηματική σου ζωή! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξαφνική εύνοια και ευχάριστες ∈ρωτικές στιγμές θα απολαύσεις στην συντροφική ζωή! Συναρπαστικές νέες γνωριμίες θα έχεις!

Advertisements

ΛΕΩΝ: Γοητευτική εξωτερική εμφάνιση, αποδοτικότητα στην εργασία, ζωντάνια και πολύ ευχάριστη καθημερινότητα, απολαμβάνεις στο έπακρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απρόσμενες ευκαιρίες έρχονται στον ∈ρωτα και ξαφνικές επιτυχίες! Δημιουργικότητα, διασκέδαση, γονιμότητα και έντονος ∈ρωτισμός!

ΖΥΓΟΣ: Πολλά ξαφνικά ευχάριστα θέματα θα σε απασχολήσουν σε σπίτι, οικογένεια και δουλειά. Κάτι απρόσμενο θα έρθει από το παρελθόν σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλές επαφές, γνωριμίες και απρόσμενα μηνύματα και συναντήσεις θα έχεις! Είσαι πιο εύστροφος και πιο επικοινωνιακός από ποτέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχονται ξαφνικές οικονομικές επιτυχίες, αν δραστηριοποιηθείς σωστά αλλά και απρόσμενη ∈ρωτική χαρά και αισθησιασμός!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται απρόσμενα θετικά γεγονότα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Είσαι δυναμικός, γοητευτικός και πανέξυπνος! Μπορείς να πετύχεις όλους σου τους στόχους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεση σου βελτιώνεται και η ψυχολογία σου ανανεώνεται! Αποκτάς εσωτερική δύναμη και κινητοποιείσαι αποτελεσματικά σε παρασκηνιακές σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις κέφι, ενέργεια και δύναμη! Είσαι κοινωνικός και θα βρεθείς με πολύ κόσμο. Οι συναναστροφές σου, αλλά και οι φίλοι, σου ετοιμάζουν θετικές εκπλήξεις!

Advertisements

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα