Μην χασετε

Άρης στον Καρκίνο από τις 23/4/2021: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Με τον ερχομό του δυναμικού Άρη στον συναισθηματικό Καρκίνο διαφοροποιούνται οι επιθυμίες, οι προτεραιότητες, και οι αξίες. Τα μεταβλητά ζώδια,  Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες Ιχθείς , δραστηριοποιείστε, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, περνάτε σε νέο ξεκίνημα επαγγελματικό ή eρωτικό. Τα παρορμητικά ζώδια,  Κριοί Καρκίνοι Ζυγοί Αιγόκεροι , θα διεκδικήσετε την αρχηγεία, προσοχή σε συγκρούσεις και ρήξεις, η απαιτητική στάση θα φέρει προβλήματα και εντάσεις που καλό θα είναι να τις αποφύγετε.

Advertisements

 

Τα σταθερά ζώδια, ΤαύροιΛεοντέςΣκορπιοίΥδροχόοι, θα επεκταθείτε και θα ολοκληρώσετε, κλείνετε ανοιχτές υποθέσεις, προγραμματίζετε και οργανώνεστε. Από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου, με τον Άρη στον καρκίνο ενδυναμώνονται οι οικογενειακές σχέσεις, σταθεροποιούνται οι eρωτικοί δεσμοί, κάποιοι θα προχωρήσουν σε οριστικοποιήσεις και επισημοποιήσεις.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, εσάς που σας κυβερνά ο Άρης, ο ερχομός του στο ζώδιο του Καρκίνου θα καταλαγιάσει την ένταση των αρνητικών σας συναισθημάτων, τώρα θα είστε σε θέση να ελέγξετε την οργή, την ορμή ή την αγανάκτηση σας. Ο τρόπος που θα διεκδικήσετε θα γίνει κάπως πιο συγκρατημένος, ίσως και πιο συγκαταβατικός. Προστατευτικοί θα είστε με τα πρόσωπα που αγαπάτε, ενδιαφέρον θα δείξετε σε υποθέσεις γύρω από γονείς και αδέλφια. Από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου που ο Άρης θα παραμένει στον Καρκίνο, αυτό που θα ορίζει τις πράξεις σας και τις αποφάσεις σας θα είναι κυρίως το συναίσθημα και όχι τόσο ο ψυχρός ρεαλισμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η εμφάνιση του Άρη στον Καρκίνο από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου, κοινωνική θα κάνει τη στάση σας, η εκφραστικότητα σας θα σας βοηθήσει να γίνεται προσιτοί και οικείοι. Ελεύθερα θα εξωτερικεύσετε αυτά που σκέπτεστε, συναίσθημα θα υπάρξει στις απόψεις σας, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε συνεργάτες φίλους ή συγγενείς θα είναι θερμός και άμεσος. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, καινούργια πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια νέα eρωτική γνωριμία. Ευνοούνται μετακινήσεις, ταξίδια , εκδρομές αναψυχής, ανάγκη σας θα είναι η ασφάλεια και η ψυχική ηρεμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, στις 23 Απριλίου ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει εκεί ως τις 11 Ιουνίου, ανακατατάξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Η ανάγκη σας για εξασφάλιση θα σας ωθήσει σε επιλογές που να μπορούν να σταθεροποιήσουν την οικονομική σας κατάσταση, αν στην προηγούμενη περίοδο θέλατε να ξοδέψετε τώρα θα στραφείτε προς την αποταμίευση ή την επένδυση. Ουσιαστικά διαφοροποιούνται οι εσωτερικές σας ανάγκες, αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι η ασφάλεια, στόχος σας θα είναι να βγείτε από συνθήκες αβεβαιότητας. Οι κινήσεις σας επαγγελματικές ή eρωτικές θα είναι σταθερές και σοβαρά σκεπτόμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα σας δραστηριοποιήσει ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο σας, 23 Απριλίου ως 11 Ιουνίου θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για να οργανωθείτε, να αναλάβετε δημιουργική δράση, να κάνετε πράξη σκέψεις της προηγούμενης περιόδου. Υπευθυνότητα θα δείξετε σε εργασιακά σας ζητήματα, ίσως να υπάρξει μια ελαφριά διάθεση ανταγωνισμού, ωστόσο θα είστε σε θέση να κρατήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες. Στον eρωτικό σας τομέα, εσείς που επιθυμείτε την επιστροφή του πρώην eρωτικού σας συντρόφου, θα έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε σε προτάσεις επανασύνδεσης. Εσείς που αναζητάτε καινούργια eρωτική γνωριμία, κάντε τις προσεγγίσεις σας το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, στις 23 Απριλίου ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και η παραμονή του εκεί ως τις 11 Ιουνίου, καχύποπτο θα κάνει τον τρόπο σκέψη σας, αμφισβητήσεις και αμφιβολίες θα αναστείλουν τη δράση σας. Στον eρωτικό σας τομέα προσοχή σε συναισθήματα ζήλειας ή κτητικότητας, φροντίστε οι υποψίες σας να βασίζονται σε υπαρκτά γεγονότα και όχι σε εικασίες ή θεωρίες της φαντασίας σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσοχή σε συγκρούσεις με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα, προσπαθήστε να κρατήσετε στάση διπλωματική, αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα, μην αφήσετε ανασφάλειες ή κόμπλεξ να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας.

Advertisements

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο και εσείς θα βρίσκεστε σε θέση διεκδίκησης. Ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, αναλαμβάνετε δυναμική δράση, οι πρωτοβουλίες σας θα πιάσουν τόπο. Η σιγουριά για τις ικανότητες σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες που στόχο θα έχουν τη βελτίωση σας, επαγγελματική και οικονομική. Βάζετε σε εφαρμογή παλιά σχέδια, τώρα θα πιστέψετε στον εαυτό σας, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε επιθυμίες που στο παρελθόν τις είχατε αφήσει στην άκρη λόγω ανασφάλειας. Αξιοποιήστε τα καινούργια ανοίγματα που θα προκύψουν, βάλτε σε λειτουργία τον δυναμισμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η εμφάνιση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου θα αλλάξει τις προτεραιότητες σας. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα σημασία για εσάς θα έχει η εξέλιξη σας, η εντύπωση που αφήνει η προσωπικότητα σας και η δυναμική του λόγου ή των ενεργειών σας. Σε επαγγελματικά θέματα επιθυμία σας θα είναι να υπερισχύσετε και να πείσετε, σε eρωτικά ζητήματα στόχος σας θα είναι να κατευθύνετε, να αναλάβετε τα ηνία της σχέσης σας. Ενδεχομένως να υπάρξει ένταση και πάθος στις πράξεις σας, προσοχή σε συγκρούσεις, καλό θα είναι η ισχυρογνωμοσύνη ή ο πεισματικός τρόπος σκέψης να μην ανοίξουν πεδία ρήξεων. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο ερχομός του Άρη στον Καρκίνο θα τονώσει την ανάγκη σας για πνευματική εξέλιξη, τώρα θα διευρυνθεί ο νοητικός σας ορίζοντας, η αντίληψη σας γίνεται οξυδερκής. Το χρονικό διάστημα 23 Απριλίου με 11 Ιουνίου προτεραιότητα θα δώσετε στη μόρφωση, στην ενημέρωση, στην πνευματική καλλιέργεια, θα δραστηριοποιηθείτε και θα διεισδύσετε σε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών από ανθρώπους που μπορούν να βελτιώσουν τη δομή της προσωπικότητα σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αλλάξετε την επαγγελματική σας κατεύθυνση, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε δημιουργικές σκέψεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με την εμφάνιση του Άρη στον Καρκίνο από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου, επιθυμία σας θα είναι τακτοποιήσετε τις υποθέσεις της καθημερινότητας σας οικονομικές ή eρωτικές. Τώρα θα στοχεύσετε στην ασφάλεια και στην κατοχύρωση, κλείνετε χρηματικές οφειλές ή τις βάζετε σε πρόγραμμα εξόφλησης. Στον eρωτικό σας τομέα αλλάζουν τα δεδομένα και οι προτεραιότητες σας, τώρα αυτό που θα έχει σημασία για εσάς θα είναι τα ειλικρινά αισθήματα, η αγάπη και η μελλοντική πορεία. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε ενέργειες δέσμευσης, συγκατοίκησης ή επισημοποίησης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο ερχομός του Άρη στον Καρκίνο θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα των προσωπικών σας σχέσεων, eρωτικών ή οικογενειακών. Θέματα με γονείς και αδέλφια θα βγουν στο προσκήνιο, ναι μεν η στάση σας θα είναι προστατευτική, ωστόσο η διάθεση σας για επιβολή ίσως να δημιουργήσει εντάσεις. Στον eρωτικό σας τομέα θα σας απασχολήσει η μελλοντική πορεία του δεσμού σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη να διατηρήσετε το πάνω χέρι ίσως να ΄ρθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις. Προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε το ταίρι σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την πιεστική συμπεριφορά.

 

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, δραστήριους, κινητικούς, και ζωτικούς θα σας κάνει ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμα σας, από την μια οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις από την άλλη οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα εμφανιστείτε πολυάσχολοι, ίσως να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τις eρωτικές σας υποθέσεις. Αλλαγές θα υπάρξουν στις εργασιακές σας συνθήκες, νέες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και να κυνηγήσετε την εξέλιξη της καριέρας σας. Θέματα κύρους θα σας απασχολήσουν, θα θελήσετε να αποδείξετε τις ικανότητες σας και θα το καταφέρετε μια χαρά. 

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 23 Απριλίου ως τις 11 Ιουνίου θα κυνηγήσετε το δημιουργικό αποτέλεσμα. Σε συναντήσεις και  συνομιλίες αυτό που θα έχει αξία για εσάς θα είναι η τελική κατάληξη. Στον eρωτικό σας τομέα με δυναμικότητα και αποφασιστικές προτάσεις θα κινήσετε τα νήματα για να μπει η σχέση σας σε πορεία δέσμευσης. Εσείς που βρίσκεστε στο ξεκίνημα μια νέας αρχής επαγγελματικής ή eρωτικής, στόχος σας θα είναι η ολοκλήρωση, οτιδήποτε στο προηγούμενο στάδιο είχατε αφήσει στη μέση, τώρα θα το προχωρήσετε στην τελική του φάση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε νέα eρωτική γνωριμία θα υπάρξει το συμβάν που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καινούργιο eρωτικό ταίρι.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα