Μην χασετε

Άρης Εξάγωνο με Ποσειδώνα 10/3: Διεκδίκηση και Επιτυχία – Πως ευνοείσαι…

Ο Άρης στο Ταύρο σχηματίζει ένα απόλυτα ωφέλιμο Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019!

Advertisements

Η όψη αυτή μας ωθεί να κυνηγήσουμε όνειρα και επιθυμίες και φυσικά να τα εκπληρώσουμε!

Με συμμάχους, την δυναμικότητα, την διαίσθηση, την φαντασία, την αποφασιστικότητα μας, την δημιουργικότητα και την ισχυρή μας θέληση, πετυχαίνουμε μεγαλεπήβολους στόχους!

Ρομαντισμός, αλλά και… πάθος, χαρακτηρίζουν την ημέρα μας και πέρα από στόχους καθημερινότητας, πετυχαίνουμε και στόχους στην ερwτική ζωή!

Αρχίσουμε την δράση και γευόμαστε την επιτυχία!

Ευνοούνται κυρίως Ζώδια της Γης ( Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ), αλλά καιτου Νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς ) του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ:  Θετικές θα είναι οι εξελίξεις σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα! Απολαμβάνεις σιγουριά, αυτοεκτίμηση και φυσικά αισθησιασμό!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι απόλυτα δραστήριος, δυναμικός,  παθιασμένος, ενθουσιώδης και δημιουργικός, χαρακτηριστικά τα οποία σε κάνουν να πετύχεις και να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολα όνειρα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Πετυχαίνεις λόγω της αυξημένης φαντασίας σου και διαίσθησης σου! Η διάθεση σου, βελτιώνεται και κρυφές, παρασκηνιακές σχέσεις, ευνοούνται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς τώρα, να κάνεις οποιοδήποτε όνειρο σου πραγματικότητα! Δραστηριοποιήσου και οι φίλοι σου, θα είναι δίπλα σου σε ότι κι αν επιχειρήσεις!


ΛΕΩΝ: 
Θα καταφέρεις τώρα την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία, αρκεί να κινηθείς με  σωστούς χειρισμούς, ωριμότητα και υπευθυνότητα! Εκπληρώνεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου και τελειοποιείς την κοινωνική σου εικόνα!

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Ανοίγεις τους ορίζοντες σου και είσαι απόλυτα έτοιμος για διερεύνηση, ταξίδια, περιπέτεια, νέες γνωριμίες, κοινωνικοποίηση, σπουδές, επίτευξη στόχων και απόλυτη ανανέωση!


ΖΥΓΟΣ: 
Είσαι απόλυτα δυναμικός και  μεταμορφώνεις ριζικά την ζωή σου όπως ακριβώς επιθυμείς! Έρχεται χαρά μέσα από τα ερwτικά και οικονομικά σου θέματα! Εκμεταλλεύσου τον ερwτισμό σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Μπορείς τώρα να βελτιώσεις  και να ενδυναμώσεις την συντροφική σου ζωή, απλά επιδιώκοντας να κάνεις αυτό που επιθυμείς! Άρπαξε ευκαιρίες και απόλαυσε ερwτικές στιγμές!

Advertisements


ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Η δημιουργικότητα σου και η όρεξη σου για δουλειά, θα σου φέρει την επιτυχία στον εργασιακό τομέα! Κάνε μία θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση σου τώρα, χωρίς δισταγμό!

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Μπορείς εύκολα, τώρα να πραγματοποιήσεις όλες σου τις ερwτικές επιθυμίες! Οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές είναι στα πόδια σου και οποιαδήποτε προσπάθεια σου χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, τύχη και επιτυχία!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Καταφέρνεις τώρα να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις και καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Μία ερwτική ιστορία από το παρελθόν, εξελίσσεται όπως ακριβώς επιθυμείς.


ΙΧΘΥΣ: 
Έρχονται όμορφες, θετικές αλλά και δυναμικές επικοινωνίες, μετακινήσεις και επαφές. Σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γνωστούς και γείτονες, ευνοούνται!

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα