Μην χασετε

Χριστίνα Τσάφου: «Μου έλειπε η μαμά μου. Είχα την ελπίδα ότι θα έρθει να με πάρει μια μέρα. Δεν έγινε ποτέ.»

Η Χριστίνα Τσάφου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο The 2night Show, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική και εξηγεί τι ρόλο έπαιξε ο Νίκος Κούρκουλος. Μίλησε  για τον χωρισμό των γονιών της, εξήγησε γιατί μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και αποκάλυψε πόσο πολύ της έλειπε η παρουσία της μητέρα της στην καθημερινότητά της.

 

Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός όταν είδα την παράσταση “Ταμπούρλα στη Νύχτα με τον Νίκο Κούρκουλο”. Ο Κάρολος Κουν ήταν ένας μαγικός δάσκαλος. Έχω ζήσει όμορφα πράγματα.

 

Advertisements

Μεγάλωσα με τον πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν ότι ήμουν δυο ετών. Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, δούλευε και είχε άλλο ένα παιδί που μεγάλωνε, άλλη μια κόρη και δυσκολευόταν οικονομικά. Ο πατέρας μου με διεκδίκησε και με πήρε. Μου έλειπε η μαμά μου. Έκλαιγα συνέχεια. Αυτό μου στοίχισε πολύ. Είχα την ελπίδα ότι θα έρθει να με πάρει μια μέρα. Δεν έγινε ποτέ. Με την αδελφή μου δε ζήσαμε μαζί. Δεν έχουμε σχέσεις τώρα, δεν είχαμε κοινά βιώματα.  Όταν ήμουν μικρή ζήλευα. Στην εφηβεία μου πήγα στο σπίτι της μητέρας μου αλλά τελικά έφυγα.

Λένε ότι τα παιδιά των χωρισμένων χωρίζουν. Έλεγα ότι αν κάνω παιδί δεν θα χωρίσω αλλά χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου. Έπρεπε να γίνει.

 

Ήξερα για τη Τζένη Μπότση γιατί είναι φίλη μου και στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω. Την έβλεπα όμως που πόναγε πολύ.  Και έλεγα πως θα μπορέσει να το αποδείξει αλλά τελικά μαζεύτηκαν πολλές κοπέλες οπότε δεν μπορεί να πει ο άλλος  ότι δεν το έκανε.

Όταν ο  γιος μου Χρήστος Ζαχαριάδης, έγινε ηθοποιός, χάρηκα  και θυμάμαι που όταν με ρώτησε αν κάνει του είπα: “Κάνε μου αυτοσχεδιασμό… Κάνε μου ένα δέντρο”. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι γιαγιά. Ο εγγονός μας πιστεύω ότι είναι του μουσικού. Χορεύει και τραγουδάει

Advertisements

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα