Μην χασετε

Χριστίνα Παππά: Να με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα αν εμπλέκομαι στο κύκλωμα της κόκας

Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως έδωσε κατάθεση και πως τον Μάιο θα κληθεί να απολογηθεί – Απειλεί με αγωγές

Έλυσε τη σιωπή της η ηθοποιός Χριστίνα Παππά και μίλησε για την εμπλοκή του ονόματός της στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να εμπλέκεται στην υπόθεση, η Χριστίνα Παππά παραδέχτηκε πως έδωσε κατάθεση και πως τον Μάιο θα κληθεί να απολογηθεί.

«Οφείλω ένα ευχαριστώ στους δημοσιογράφους. Με έχουν στηρίξει. Όταν όμως ανάμεσα σε αυτούς, υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό δημοσιογράφων, οι οποίοι και ήταν πάρα πολύ άδικοι. Πρώτα απ’ όλα μιλήσανε για εμένα, για τον γιο μου, για τον οποίο γιο μου, όχι μόνο είμαι υπερήφανη, όχι μόνο κόβω τα δυο μου χέρια, όχι κάθομαι στο Σύνταγμα να με λιθοβολήσουν…», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή TLife της Τατιάνας Στεφανίδου.

Advertisements

«Είναι τόσο άδικο αυτό που έχει γίνει για να δημιουργήσουν στον κόσμο εντυπώσεις με ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα» λέει  αναφερόμενη και σε άλλα πρόσωπα που τα ονόματα τους βρέθηκαν μπλεγμένα στην υπόθεση. «Θα έρθει το δικαστήριο και θα αθωωθούμε. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα η δικαιοσύνη είναι μεγάλη. Έχω βάλει 5 δικηγόρους, θα κάνω τσουβάλια αγωγές. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους κυνηγάω μέχρι να πεθάνω. Και νεκρή θα τους κυνηγάω» πρόσθεσε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα