Μην χασετε

Χαλκίδα: Κανονικά σήμερα στην τάξη η νηπιαγωγός που έβγαλε το 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο – Θα περάσει από ΕΔΕ τις επόμενες ημέρες

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τιμωρία που επέβαλε νηπιαγωγός στη Χαλκίδα σε 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο έβγαλε στο κρύο για να το τιμωρήσει.

 

Μετά τον σάλο, η υπουργός Παιδείας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για το πρωτοφανές περιστατικό.

Όπως όμως δήλωσε στο MEGA η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, η εκπαιδευτικός θα πάει κανονικά τη Δευτέρα στο σχολείο και θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με το παιδί.

Advertisements

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς συναντήθηκαν με την νηπιαγωγό η οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση για τη νηπιαγωγό, η οποία όμως μέχρι τότε παραμένει κανονικά στη θέση της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Γρηγόρης Δάσκος, διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, σημείωσε πως το περιστατικό με το 4χρονο κοριτσάκι είναι ανεπίτρεπτο.

«Αυτό που συνέβη είναι ανεπίτρεπτο, ανήκουστο. Όχι μόνο δεν πρέπει να συμβαίνει στη σημερινή εποχή, αλλά είναι συμβάν το οποίο δεν πρέπει να γίνεται ποτέ», είπε, ενώ επισήμανε ότι το παιδί είναι σε καλή κατάσταση και υγιές.

Advertisements

 

Όσον αφορά την εκπαιδευτικό, η οποία θα περάσει ΕΔΕ, θα βρεθεί κανονικά στην τάξη της από αύριο, ενώ παρελθούσες κατηγορίες προς την ίδια δεν επιβεβαιώνονται.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα