Μην χασετε

Χάλασε το μανικιούρ; Ξέρουμε πώς να διορθωθεί χωρίς να ξεβάψουμε τα νύχια μας

Χάλασε το μανικιούρ; Ξέρουμε πώς να διορθωθεί χωρίς να ξεβάψουμε τα νύχια μας

Ένα φρέσκο μανικιούρ πάντα μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερο περιποιημένες και γεμάτες αυτοπεποίθηση!

Το πρόβλημα είναι πως ενώ οι περισσότερες γυναίκες είναι διατεθειμένες να αφιερώσουν 30 λεπτά από το χρόνο τους για να ξεβάψουν, κόψουν, λιμάρουν και βάψουν με 3 λεπτές στρώσεις βερνικιού τα νύχια τους, λίγες έχουν την υπομονή να περιμένουν μέχρι να στεγνώσει το top coat.

Το αποτέλεσμα; Ένα (ελαφρώς) χαλασμένο μανικιούρ, λόγω μιας… στιγμής αδυναμίας! Για τότε που ήθελες οπωσδήποτε να φας ποπ κόρν, να κάνεις φασίνα και να χαϊδέψεις τον σκύλο σου, μόλις έβαψες τα νύχια σου, λέμε!

Κι όμως υπάρχει τρόπος να το διορθώσεις χωρίς να ξεβάψεις τελείως τα νύχια σου!

Advertisements

Βήμα 1ο

Μην προσπαθήσεις να «καλύψεις» το κενό που δημιουργήθηκε από το χαλασμένο ή ξεφλουδισμένο μανικιούρ, περνώντας από πάνω μία ακόμα στρώση βερνικιού, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό. Αντίθετα, λείανε πρώτα την περιοχή με ένα buffer ή μια μπατονέτα βουτηγμένη σε nail polish remover.

Βήμα 2ο

Σειρά έχει το βερνίκι νυχιών: Βούτηξε ελαφρά το πινέλο στο μπουκαλάκι, επιτρέποντας του να συλλέξει μόνο μια μικρή ποσότητα βερνικιού. Στη συνέχεια, βάψε μόνο την «ελαττωματική» περιοχή. Μπορείς να κάνεις 2 ή ακόμα και 3 στρώσεις αν χρειάζεται.

Βήμα 3ο

Αφού στεγνώσει το βερνίκι, μπορείς να το σταθεροποιήσεις, απλώνοντας ένα top coat.

Βήμα 4ο

Απομάκρυνε τυχόν βερνίκι από τα πετσάκια με μία μπατονέτα βουτηγμένη στο nail polish remover και είσαι έτοιμη!

Bonus Tips

Εάν η «χαλασμένη» περιοχή είναι πολύ μεγάλη και το αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας δεν σε ικανοποιεί, τότε σου έχουμε δύο επιλογές:

Advertisements

-Αφού «γεμίσεις» τα κενά ή το ξεφλούδισμα με βερνίκι νυχιών, χρησιμοποίησε ένα top coat με glitter για να καμουφλάρεις ακόμα περισσότερο… το ατυχές συμβάν!

Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στο nail art. Σχεδίασε ένα εύκολο λουλουδάκια, κάνε πουά ή ombré για να καλύψεις την «προβληματική» επιλογή.

πηγή

Νύχια | Πατήστε εδώ για να δείτε υπέροχες ιδέες και μυστικά για όμορφα και υγιή νύχια

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα