Μην χασετε

Φενγκ Σούι: 8 Διακοσμητικά Αντικείμενα που θα σας Φέρουν Πλούτο και Αφθονία!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φενγκ σούι για να προσελκύσετε πλούτο, ευημερία και αφθονία. Μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι και το γραφείο σας με διακοσμητικά της φιλοσοφίας φενγκ σούι που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και στην αισθητική σας. Το πιο σημαντικό είναι να τα φροντίζετε ώστε να νιώθετε πως η ενέργεια στον χώρο σας είναι φρέσκια και ζωντανή!

Οι μεγάλοι δάσκαλοι του φενγκ σούι, υποστηρίζουν πως είναι αδύνατο να προσελκύσετε πλούτο αν δεν το επιθυμείτε πολύ και πως τα αντικείμενα είναι εκεί για να υποστηρίξουν αυτή την επιθυμία σας.

Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ομορφύνετε τον χώρο σας και παράλληλα να τον γεμίσετε ενέργεια που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε την ευημερία που επιθυμείτε!

 

Advertisements
Ενυδρείο φενγκ σούι. Τα ενυδρεία είναι ένα αντικείμενο που θα ομορφύνει τον χώρο σας και θα προσελκύσει πλούτο και αφθονία. Έχουν τη δυνατότητα να ενισχύουν την ενέργεια στον χώρο, καθώς τον εναρμονίζουν
Κινέζικα νομίσματα. Η πιο κοινή χρήση των κινέζικων νομισμάτων κατά το φενγκ σούι είναι για να προσελκύσουν χρήματα. Η δεύτερη κοινή χρήση τους είναι να σας παρέχουν προστασία και καλή τύχη.
Τυχερό μπαμπού. Το τυχερό μπαμπού είναι από τα δημοφιλέστερα αντικείμενα κατά τη φιλοσοφία του φενγκ σούι. Βάλτε το στο σπίτι σας, καθώς είναι πανέμορφο και θεωρείται πως φέρνει αφθονία.
Το καράβι του πλούτου. Είναι από τα πιο παραδοσιακά αντικείμενα του φενγκ σούι – σύμφωνα με τη φιλοσοφία φέρνει πλούτο και σε κάθε περίπτωση θα είναι πανέμορφο στο σαλόνι σας!
Συντριβάνι φενγκ σούι. Τα συντριβάνια αυτά μπορείτε να τα βρείτε σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και υλικά. Αποτελούν ένα εξαιρετικό διακοσμητικό αντικείμενο που, συν τοις άλλοις, σας φέρνει ηρεμία.
Γελαστός Βούδας. Ο γελαστός Βούδας είναι το πιο αναγνωρίσιμο, ίσως, αντικείμενο του φενγκ σούι και σύμφωνα με την παράδοση φέρνει τύχη, ευτυχία, αφθονία, επιτυχία και καλή υγεία.
Η χελώνα δράκος. Η χελώνα δράκος είναι μια μυθική οντότητα που σύμφωνα με την φιλοσοφία του φενγκ σούι φέρνει πλούτο, προστασία και καλή τύχη. Θα τη συναντήσετε συνήθως πάνω σε κέρματα και να κρατάει ένα από αυτά στο στόμα.
Κρύσταλλοι κιτρίνης. Η κιτρίνη θεωρείται το αντικείμενο του φενγκ σούι που θα φέρει τα περισσότερα χρήματα και πλούτη. Είναι πανέμορφη και σίγουρα θα δώσει στον χώρο σας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα