Μην χασετε

Το συγκινητικό βίντεο του Χρήστου Μάστορα από το Πάσχα στο χωριό του στην Αλβανία

Τις ημέρες του Πάσχα στο χωριό Βοδινό της Βόρειας Ηπείρου πέρασε ο Χρήστος Μάστορας.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες» που πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια υγείας, πέρασε το Πάσχα μαζί με την οικογένειά του και θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους τους στα social media στιγμές από την επίσκεψή του στο χωριό.

Το βίντεο, που ανέβασε ο Χρήστος Μάστορας, έχει τίτλο «Ρίζες» και περιγράφει την επίσκεψη στο χωριό του ως επιστροφή στις ρίζες και στο παρελθόν.

«Το δέντρο που έχει βαθιά τις ρίζες, δε φοβάται το Βοριά.(παραποίησα λίγο το ξένο γνωμικό έτσι για το αλατοπίπερο).

Advertisements

Μια βόλτα στο Βοδίνο, το μπαλκόνι της Δρόπολης, το χωριό μου, το μέρος που φιλοξενούσε τα καλοκαίρια μου όταν ήμουν παιδί, είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν. Όπως πολύ όμορφα το έθεσε η κα Χριστίνα Μίχου (μητέρα του αδερφικού φίλου μου Χριστόφορου) σε μια κουβέντα που είχαμε για τον Ray Radbury που έδινε αυτή την εξήγηση σε κάποιο από τα βιβλία του, οι “μηχανές του χρόνου” υπάρχουν και είναι οι γέροντες. Οι παππούδες μας, που μας λένε ιστορίες γεμάτες σοφία και διδάγματα, είναι μηχανές του χρόνου. Αν έχουμε τα αφτιά μας ανοιχτά είναι εύκολο να ταξιδέψουμε προς τα πίσω για να πάρουμε λίγη φόρα για το μπροστά μας.

Εκεί ανατρέχω όταν χρειάζομαι λίγη φόρα για το μπροστά μου… Οι ρίζες μου , η γιαγιά μου η Αμαλία και ο παππούς ο Χρήστος που είναι εκεί και με υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες όλα αυτά τα χρόνια αλλά και αυτοί που έφυγαν άλλα πρόλαβαν να με ποτίσουν με την αγάπη και τις γνώσεις τους οταν ήμουν μικρός, ο παππού-Βαγγέλης και η μάνα-Τσαντα (Αλεξάνδρα) όπως τους φωνάζαμε, είναι οι δικές μου “μηχανές του χρόνου”», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος δεν είχε διστάσει να εκφράσει τη γνώμη του για την υπόθεση Κατσίφα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα