Μην χασετε

«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια» λέει ο πατέρας των νεαρών που σάπισαν στον ξύλο τον σταθμάρχη

Οι ανήλικοι που χτύπησαν με απίστευτο μένος τον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας, δε μια δολοφονική επίθεση, ισχυρίζονται μέσω του συνηγόρου τους ότι εκείνος φάνηκε προκλητικός απέναντί τους.

Στα αδέρφια απαγγλέθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για απείθεια, ενώ έχουν λάβει προθεσμία να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη. Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί ότι ένας ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος αλλά έχει τεθεί σε  διαθεσιμότητα, κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος, καθώς συμβούλευε τους νεαρούς πώς να κρυφτούν.

 

Οι γονείς λένε ότι τα παιδιά τους είναι… διαμάντια

Από πλευράς τους, οι γονείς των νεαρών κάνουν λόγο για παιδιά… «διαμάντια». Ο πατέρας των νεαρών μιλώντας στο Tlive ο πατέρας κάνει λόγο για… «κακιά στιγμή»:

Advertisements

«Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ούτε αυτά που ακούω ότι λένε διάφορα τέλος πάντων. Ούτε αρνητικά, να τους πάρουν αποτυπώματα, ούτε τίποτα. Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται»  είπε ο πατέρας τους, ενώ η μητέρα τους δήλωσε ότι «Ό,τι έγινε, έγινε» και  «σημασία έχει να φανεί η αλήθεια τώρα»

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα