Μην χασετε

Τάσος Κωστής για Άγριες Μέλισσες: «Είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Αυτά τα βλέπαμε στο Τόλμη και Γοητεία»

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Τάσος Κωστής για τα ριάλιτι, την επιστροφή του Big Brother, το MasterChef αλλά και την επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες». «Παρακολουθώ το MasterChef γιατί έχει μια ποιότητα, μια ευγένεια παρόλο που προσπαθούν να το πουν πιο ριάλιτι. Ναι, είναι αλλά η αντιμετώπιση των κριτών και ο τρόπος συμπεριφοράς και ένας ευγενικός τρόπος. Δεν είναι ντε και καλά να δείρουμε κάποιους για να βγάλουμε τα εσώψυχα και να πλακωθούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής προσθέτοντας πως «είναι το πιο light ριάλιτι αλλά μου αρέσει».

 

Όσον αφορά την επιστροφή του Big Brother στην ελληνική τηλεόραση, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως «δεν το βλέπω και δεν θα το δω. Δεν με αφορά. Δεν μου αρέσει να βλέπω στην κλειδαρότρυπα κάποιους ανθρώπους και τι κάνουν. Δεν έχει να μου πει κάτι. Σε αντίθεση με το MasterChef το οποίο είναι και εκπαιδευτικό καθώς κάποι εκπαιδεύονται. Μαθαίνουν κάτι και προσπαθούν να πετύχουν. Στο Big Brother τι θα πετύχουν; Ποιος θα βγάλει τα εσώψυχα του άλλου; Δεν με αφορά και δεν προάγει πολιτισμό».

«Όποτε μπορώ παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες. Αφού αρέσει στον πολύ κόσμο και το βλέπει, έχει μια πλοκή, η ένσταση μου είναι πως είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Βλέπουμε μια ελληνική επαρχία σε αυτό; Μιλάμε ή απλά λέμε ποιος κάνει τι, με ποιον και τα λοιπά; Αυτό το βλέπαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Τόλμη και Γοητεία. Ένα Αμερικάνικο σίριαλ. Εδώ, σε αυτό, γίνεται ένα περίπου ίδιο πράγμα και αναρωτιέσαι εάν η ελληνική επαρχία είναι αυτό. Ας έχει κάτι από κάτω να πούμε, αφού λέμε κάτι, δεν αρκεί μόνο να γαργαλάμε ή να βλέπουμε κλειδαρότρυπες. Ας υπάρχει κάτι το ωφέλιμο από κάτω», είπε ο ηθοποιός.

Advertisements

 

πηγη

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα