Μην χασετε

Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα 8/3: Πως επηρεάζει συναισθηματικά το ζώδιό σου

Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στο συναισθηματικό και αισθαντικό ζώδιο του Ιχθύ και η Σύνοδος που σχηματίζουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου μας χαρίζει ονειρικές στιγμές, μαγικές βραδιές, ∈ρωτικές εξομολογήσεις που αγγίζουν την ψυχή μας και ισχυρή διαίσθηση.  Μας προδιαθέτει να εκφράσουμε συναισθήματα, να διεγείρουμε τις αισθήσεις μας και να διαλέξουμε, ορθώς αυτή τη φορά, την καρδιά, παραμερίζοντας τη λογική.

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται ιδιαίτερα από τη Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.
Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που πρέπει να αποφύγουν εξιδανικεύσεις και απατηλές ελπίδες, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

 

Ερwτικές μαγικές στιγμές φέρνει η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα! Ευνοείσαι;

ΚΡΙΟΣ
Εκφράζεις τα κρυφά σου συναισθήματα και έτσι θα κερδίσεις πολλά. Ιδιαίτερα ευνοούνται παρασκηνιακοί ή παλαιοί ∈ρωτες, αρκεί να μην παραμυθιαστείς!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με το φιλικό σου κύκλο, ο οποίος θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο τομέας της καριέρας θέλει προσοχή και πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος και συγκεντρωμένος, αν θες να πετύχεις τα «θέλω» σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις σου, εμπλουτίζονται από συναίσθημα και αγάπη! Η αισιοδοξία σου στα ύψη για να κυνηγήσεις αυτά που θες!

ΛΕΩΝ
Γοητεία, αισθησιασμός, σ∈ξουαλικότητα, να αναμένεις! Πρόσεχε την τάση σου για ανούσια έξοδα .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συντροφική ζωή γεμίζει ρομαντισμό, συναίσθημα και γλυκές στιγμές! Ωστόσο απέφυγε εξιδανικεύσεις, ψέματα και απατηλές ελπίδες.

Advertisements

ΖΥΓΟΣ
Η καθημερινότητα σου γεμίζει συναίσθημα και αγάπη και το επαγγελματικό περιβάλλον γίνεται αρμονικό και βελτιώνεται. Ομορφαίνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι προοπτικές και οι ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή, είναι αμέτρητες, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Νιώσε τη χαρά του ∈ρωτα και της καλοπέρασης!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ∈ρωτικό παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και σε χαροποιεί, όμως δεν πρέπει να πιστέψεις μεγάλα λόγια, για να μην πληγωθείς! Τα πράγματα σε σπίτι και οικογένεια, βελτιώνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμετωπίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με πολύ συναίσθημα και γλυκύτητα και αυτό σου βγαίνει σε καλό. Ωστόσο απέφυγε κουτσομπολιά και ψέματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές ευκαιρίες για σταθεροποίηση των ∈ρωτικών σου θεμάτων θα έχεις, αλλά και μία έντονη επιθυμία για σπατάλη, γι’αυτό συγκρατήσου!

ΙΧΘΥΣ
Συναισθηματική ημέρα, που αν μείνεις προσγειωμένος, μπορείς να εκπληρώσεις όνειρα! Η τάση σου ωστόσο, για παραπλάνηση, ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, πιθανόν να σε οδηγήσει σε απογοήτευση.

πηγή

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα