Μην χασετε

Συγκλόνισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είχε βίαιη συμπεριφορά – Ο κακός σύζυγος δεν είναι ποτέ καλός πατέρας»

Ιδιαίτερα φορτισμένος στο τέλος της συνέντευξης που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό» ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος ρωτήθηκε για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του και ξέσπασε, με αφορμή και με το θέμα της συνεπιμέλειας που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα.

 

«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα, ήταν λίγα.

Δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ έστω και 1% όπως μου φέρθηκε εμένα.

Advertisements

 

Τον κατανοώ μετά από χρόνια, πρέπει να καταλαβαίνουμε… Αν θέλει να κάνει τη ζωή του κάποιος, να την κάνει δίχως να πάρει στον λαιμό του αθώες ψυχές. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη», είπε ο τραγουδιστής.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δήλωσε φορτισμένος και μίλησε για τη συνεπιμέλεια: «Ο κακός σύζυγος δεν είναι καλός πατέρας, ποτέ! Ποτέ! Ο δολοφόνος αν σκοτώσει κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δολοφόνος για όλους τους υπόλοιπους. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα. Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω…».

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα