Μην χασετε

Συγκινεί το μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4/2) ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραψε μερικά λόγια για τη δική του μάχη με τη νόσο ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη σπουδαιότητα που έχει η πρόληψη στην υγεία.

 

Ανέβασε ένα βίντεο από τότε που λόγω των χημειοθεραπειών είχε ξυρίσει το κεφάλι του και στη λεζάντα έκανε την αναδρομή του στον «Γολγοθά» που ανέβηκε παροτρύνοντας άπαντες να μην ξεχνούν τον προληπτικό έλεγχο.

«Έχω δει τον φόβο, την αγωνία, τις λευκές μπλούζες. Έχω δει τις σιωπηλές συσκέψεις, τον οίκτο, τη συγκατάβαση, έχω δει τα θεραπευτικά σχήματα,
τους καθετήρες στις φλέβες, τους τομογράφους, έχω δει τον γυμνό μου ώμο, το οίδημα στο χέρι, το κατεστραμμένο μου δέρμα, τώρα, όμως, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, θέλω να δεις κάτι κι εσύ.

Advertisements

Εσύ, θέλω να δεις ότι δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου, θέλω να δεις ότι δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να εργάζομαι και να παράγω, θέλω να δεις ότι ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια μου άφηνα να μπαίνει φως, θέλω να δεις ότι δεν ξέχασα να αγαπάω, θέλω να δεις ότι δεν υπήρξα ποτέ μελλοθάνατος, θέλω να δεις ότι αν όλοι μας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, οι πρόωροι θάνατοι από καρκίνο θα ελαττωθούν κατά 25%. Εξετάσου τώρα. Όχι για το τώρα αλλά για τον επόμενο μεγάλο έρωτα, την επόμενη αγκαλιά, τα επόμενα μπάνια, το επόμενο χαμόγελο που θα συναντήσεις τυχαία στο δρόμο», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα