Μην χασετε

Συγκινεί η εξομολόγηση της Φωτεινή Πετρογιάννη: «Μου έχει μπει στο μυαλό ότι ίσως να μην καταφέρω να κάνω παιδιά»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Βικτώριας Χαλκίτη που φιλοξενήθηκε στο Pop Up, η οποία παραδέχτηκε ότι έμεινε έγκυος, όταν έκανε την τελευταία της προσπάθεια για εξωσωματική, η Φωτεινή Πετρογιάννη προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση.

Advertisements

«Νιώθω ανάμεικτα συναισθήματα πρέπει να ομολογήσω. Κατ’ αρχάς, σέβομαι όλες τις γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, το ίδιο εκείνες που δεν θέλουν και ακριβώς το ίδιο, εκείνες που θεωρούν ότι η μητρότητα είναι το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο» είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

 

Και πρόσθεσε: «Από ‘κει και πέρα όμως, ως μια γυναίκα που λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας μου έχει μπει στο μυαλό από πολύ μικρή ηλικία ότι ίσως να μην το καταφέρω ποτέ και να μην μπορέσω, και ως μια γυναίκα που έχει προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό της πολλές φορές ότι ίσως δεν θέλω παιδιά -γιατί αυτό το δεν θέλω είναι το “ας πω ότι δεν θέλω γιατί μπορεί να μη μπορέσω” και να είμαι λίγο πιο χαρούμενη μέσα μου- ως μία κοπέλα, η οποία και της έχουν πει “πώς έχεις παχύνει έτσι”, ενώ κάνω ενέσεις για να μπορέσω να αντεπεξέλθω στο πρόβλημα υγείας μου, δεν μου αρέσει να ακούω από μια γυναίκα ότι ένιωθε λίγη επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδί.

Δεν έχει να κάνει καθόλου με τη Βικτώρια Χαλκίτη αυτό. Έχει να κάνει με τις γυναίκες, όμως, που είναι σε έναν καναπέ και μας βλέπουν αυτή τη στιγμή και που δίνουν τον δικό τους αγώνα και μπορεί να μην καταφέρουν ποτέ να κάνουν παιδάκι, όπως εγώ. Εγώ απευθύνομαι σε αυτές τις γυναίκες που είναι σαν κι εμένα. Που μπορεί να μην καταφέρουν να κάνουν ένα παιδί. Δεν έγινε και κάτι αν δεν δείτε την κοιλίτσα σας να μεγαλώνει, αν δεν καταφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο να κάνετε παιδί. Μπορείτε να είστε μια ολόκληρη ύπαρξη μόνη σας και είναι όλα καλά».

Δες το βίντεο:

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα