Μην χασετε

Σταύρος Σβήγκος: «Ο νεογέννητος γιος μου έμεινε 2 μήνες στην εντατική. Έζησα ανώμαλα τον ερχομό του γιου μου»

Ο Σταύρος Σβήγκος θα βρεθεί καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην ενημερωτική εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» του Alpha. Μέσα από το Happy Day, το πρωί της Παρασκευής, πήραμε μια πρώτη γεύση στην οποία ο ηθοποιός μιλάει για τον δύσκολο ερχομό του παιδιού του.

 

Ειδικότερα, ο Σταύρος Σβήγκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δύσκολο να συντηρήσεις πια, ειδικά οικονομικά, μια οικογένεια. Δεν το συζητάμε με αυτά που ζούμε. Από την άλλη πρέπει να είσαι πολύ εντάξει με το εγώ σου, να είσαι μετρημένος με εσένα και να είσαι εντάξει γενικότερα ώστε να μπορείς να αφοσιωθείς επάνω στο παιδί σου και να μην το επηρεάσεις με τις δικές σου ψυχολογικές αστάθειες».

 

Advertisements

«Εγώ έζησα μαζί με την Ελένη λίγο ανώμαλα την είσοδο του μικρού στη ζωή μας. Είχαμε μία «ατυχία» και έπρεπε να μείνει ο μικρός στην εντατική για δύο μήνες» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Ήταν τελείως διαφορετικά όταν ήρθε. Από τη στιγμή που ήρθε, ναι, αλλάζουν πάρα πολλά. Ειδικά μέχρι να κλείσει το παιδί τον πρώτο χρόνο δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει, τι σου ζητάει, γιατί κλαίει, γιατί γελάει και γιατί είναι ήσυχο».

«Εκεί ανακαλύπτεις και τον εαυτό σου. Πως αντιδρά στα τελείως άγνωστα».

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα