Μην χασετε

Σοφία Μουτίδου: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλοι οι γνωστοί oμoφυλόφιλοι, οι διάσημοι να το λένε»

Με αφορμή την εξομολόγηση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σeξουαλικότητά του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Σοφία Μουτίδου τοποθετήθηκε μέσα από το The Booth.

«Δεν είναι απλό πράγμα η σeξουαλικότητα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλο αυτό το «δεν είμαι ομοφοβικός αλλά…», σκεφτείτε όλο αυτό το φλερτ που είχατε με τον συμμαθητή ή τη συμμαθήτριά σας στο σχολειό, το χεράκι – χεράκι, το φιλί, να μη μπορείς ποτέ να το εκφράσεις δημόσια. Ακόμα και το 2020 θα ακούσεις το κάζο, θα ακούσεις την ξεφτίλα.

Ξέρει κανείς τι ξύλο τρώνε τα παιδιά αυτά; Σκέψου να προχωράς και να σε δείρουν! Γιατί; Για κάτι τελείως αυτονόητο. Γιατί έχει μπλε μάτια, ας πούμε. Είναι το αντίστοιχο», ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αιφνιδίασε ευχάριστα, με ένα απρόσμενο κάλεσμα. «Θέλω να περάσω ένα μήνυμα ακόμα. Θα φανώ πολύ κακιά. Θέλω να πω, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλοι οι γνωστοί ομοφυλόφιλοι, οι διάσημοι, να το λένε. Κρύβοντας τη σeξουαλική σου ταυτότητα, το μόνο που κάνει είναι να αφήνεις μια βέβαια κληρονομιά φασισμού και βίας.

Advertisements

Το ότι είσαι διάσημος και θα χάσεις χίλιες φαν, μη φοβάσαι, θα κερδίσεις χίλιους φαν. Υπάρχουν πάρα πολλοί τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, περσόνες, ρεπόρτερ, που δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Μη φοβηθείς ότι αν πεις ένα καψουροτράγουδο και είσαι gay δεν θα πορωθούν οι γυναίκες. Θα πορωθούν κι ας είσαι gay», τόνισε η Σοφία Μουτίδου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα