Μην χασετε

Σοφία Καρβέλα: Είμαι 12 χρόνια νηφάλια – Επιβίωσα στην καραντίνα, χωρίς ποτό, χωρίς να με συλλάβουν και ξεκινώντας μια επιχείρηση

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα κλείνει 12 χρόνια νηφαλιότητας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και νιώθει περήφανη για τον εαυτό της που, παρά τις δύσκολες στιγμές, κατάφερε να μείνει μακριά από το ποτό.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση.  Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται», έγραψε η Σοφία Καρβέλα, με πολλούς ακολούθους της να την επικροτούν για την εξομολογητική της διάθεση και το μήνυμα αποφασιστικότητας που στέλνει.

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα