Μην χασετε

Σε πελάγη ευτυχίας ο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Είναι κορίτσι. Ήθελα κρυφά το μωρό να είναι κορίτσι»

Τρισευτυχισμένος είναι ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος σε τέσσερις μήνες θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του με την σύζυγό του Δέσποινα Μαραγκουδάκη. Ο φούρναρης του Καφέ της Χαράς που αγαπήθηκε πολύ από τον τηλεοπτικό κοινό, μίλησε στην εφημερίδα Realnews και την Κορύνα Μανταγάρη για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει στο πλευρό της κατά 20 χρόνια νεότερης συζύγου του.

 

«Μέσα στην καραντίνα και στην κατήφεια που ζούμε σίγουρα ένα τέτοιο δώρο είναι η χαρά της ζωής! Αισθάνεσαι ότι κάτι όμορφο θα γεννηθεί, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι υπέροχο, με αισιοδοξία, και νομίζω ότι ήρθε στην κατάλληλη περίοδο που δεν είμαστε στριμωγμένοι από τις δουλειές μας ούτε η σύζυγός μου ούτε εγώ. Πριν την πανδημία είχαμε μπει σε μια καθημερινότητα τόσο έντονη που ήταν σαν να κυνηγούσαμε την ουρά μας. Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μόνο ευθεία. Ελπίζω σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και τα παιδιά που θα έρθουν στον κόσμο να δουν μια κανονικότητα και όχι μια μασκοφορία. Περιμένουμε το μωρό μας να έρθει στον κόσμο στις αρχές Αυγούστου», λέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

 

Advertisements

Η ευτυχία για το ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά συναγωνίζεται τον ενθουσιασμό του για το φύλο του παιδιού. «Είναι κορίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κορίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κορίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κορίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες» αναφέρει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα