Μην χασετε

Σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Μακάρι να πάνε όλα καλά»

Η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε δραματικά το τελευταίο χρόνο, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την Έφη Κακαράντζουλα. Η Ιωάννα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, με πολύ πόνο και με αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

 

Σύμφωνα με το Live News η 34χρονη βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στη Γαλλία σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, που θα τη βοηθήσει να εμφανιστεί ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπό της.

«Βρίσκομαι ήδη στο Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène στο Μονπελιέ της Γαλλίας και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Σήμερα είχα την πρώτη συνεδρία με τη γιατρό, η οποία καθορίζει το πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσω. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση της υγείας μου και είμαι ευγνώμων για την στήριξη που λαμβάνω. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαι σε θέση να λάβω τα οφέλη αυτών των θεραπειών», δήλοωσε στην εκπομπή.

Advertisements

«Έχει πάει πριν από δύο ημέρες, είναι θεραπείες τριών εβδομάδων, έχει γίνει συνεννόηση με τους γιατρούς της και με άλλους εξειδικευμένους πλαστικούς, τους οποίους έχει συμβουλευτεί, αλλά κυρίως και από το Λάτσειο, γιατί το κέντρο είναι για εγκαυματίες και κάνουν ιατρικό θερμαλισμό… για να βελτιωθεί η λειτουργικότητα και η διαδικασία της επούλωσης στο δέρμα», σημειώνει η Ουρανία Λέχου, διευθύντρια Avène Ελλάδας.

 

Η νέα μάχη

Η 34χρονη δεν ξεχνά ποτέ την αγάπη του κόσμου αλλά και των γιατρών που την παρακολουθούν και τη συμβουλεύουν για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει.

Μάλιστα, όπως είπε στη Γαλλία θα βρεθεί και η γιατρός της για να παρακολουθήσει από κοντά για την πορεία της θεραπείας.

«Τις επόμενες ημέρες θα με επισκεφτεί εδώ και η γιατρός μου για να δει από κοντά τη διαδικασία και τα αποτελέσματα των θεραπειών, ώστε να συνεχίσουμε με τα επόμενα χειρουργεία, όταν το επιτρέψει η υγεία μου και η εικόνα των μοσχευμάτων. Οι γιατροί, μάλιστα, συνιστούν αυτές οι θεραπείες να επαναλαμβάνονται για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη στήριξη και τη σκέψη σας».

Advertisements

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η θεραπεία πρέπει να γίνεται κάθε έξι μήνες. Μια θεραπεία στο εξωτερικό, πολυέξοδη, που όμως, είναι απαραίτητο να γίνει.

 

«Χρειάζεται και επαναλήψεις, δηλαδή οι πλαστικοί λένε ότι μία φορά στο εξάμηνο πρέπει να το κάνει, για κάποιο διάστημα, για να μπορέσει να επανέλθει το δέρμα, η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματος μετά από τα μοσχεύματα και στο πρόσωπο, φυσικά και για τον τράχηλο και για το χέρι της, όπου έχει εγκαύματα, σε όλο το σώμα γίνεται» λέει η κ. Λέχου.

Η Ιωάννα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σε περίπου τρεις εβδομάδες, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος θεραπειών και στη συνέχεια οι γιατροί της εδώ θα αποφασίσουν για τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα