Μην χασετε

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Έχω τον ομφάλιο λώρο της Ελένης στo συρτάρι μoυ»

Η μητέρα της Ελένης Τοπάλούδη, κ. Κούλα Αρμουτίδου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Μητέρας θέλησε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που φέρνουν στη ζωή παιδιά και γίνονται μανούλες. Κάποιοι φυσικά της στέρησαν το δικαίωμα της γιορτής αυτής, αφού η κόρη της Ελένη δολοφονήθηκε.

 

H κυρία Κούλα Αρμουτίδου μιλώντας στο Debater έκανε μία κατάθεση ψυχής. Μιλά για τις μητέρες όλου του κόσμου ευχόμενη να είναι γερές δυνατές με μεγάλη αγάπη σε αυτά τα πλάσματα «που τα γεννάμε με τόσο κόπο με τόσο πόνο σαν να μας συντρίβουν τα κόκκαλα μας».

 

Advertisements

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη μιλά για αυτό που φοράει στο λαιμό της και αναφέρει πως είναι ένα κόσμημα που φέρει τη λάμψη της Ελένης: «Αυτό το κόσμημα είναι της Ελένης που φέγγει και φωτίζει την άδεια ζωή μου. Όσο λαμπερή είναι μια μπάλα στρογγυλή, ντυμένη με ζαφείρια που λάμπουν. Όπως το ζαφείρι λάμπει, έτσι λάμπει και η ψυχή του παιδιού μου. Έτσι νιώθω, ότι φοράω και λάμπει η ψυχή μου, το κορμί μου όλο μου το είναι».

Η κ. Αρμουτίδου έδειξε στην κάμερα του debater τον ομφάλιο λώρο από την κόρη της, τον οποίο κρατά σαν κόρη οφθαλμού, φυλαγμένο μέσα στο συρτάρι με τα πράγματα της Ελένης.

 

Δείτε το βίντεο:

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα