Μην χασετε

Πως ήταν τα ζώδια στο σχολείο – Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους

ως ήταν τα μαθητικά χρονιά για τα ζώδια; Πως ήταν τα 12 ζώδια στα σχολικά τους χρονιά; Τα χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων όταν πήγαιναν σχολείο/σχολή.

ΚΡΙΟΣ:  Μπλεκόταν συνεχώς σε καβγάδες, ήταν ο εφιάλτης των καθηγητών. Τραυματιζόταν συνέχεια στα διαλείμματα.

ΤΑΥΡΟΣ:  Η τσάντα του ήταν γεμάτη φαγητό. Είχε θέματα με το σώμα του. Αλλά τώρα που μεγάλωσε δείχνει καλύτερα απ’ όλους τους συμμαθητές του.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Η διασκέδαση της τάξης. Έχει πει όλες τις ατάκες που θυμάσαι απ’ το σχολείο. Ιδιαίτερα ευφυής αλλά καθόλου οργανωμένος.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξετάσεις ήταν ο εφιάλτης του. Ήταν ο πιο ευαίσθητος ενώ συχνά καλούσε τους γονείς του να τον πάρουν απ’ το σχολείο γιατί «δεν αισθανόταν καλά».

ΛΕΩΝ:  Ερχόταν καθυστερημένος, γιατί έψαχνε να βρει τι θα φορέσει. Ήταν ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς και δεν μπορούσες να μην τον ζηλεύεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Ο εκνευριστικός συμμαθητής που καθόταν στο πρώτο θρανίο, φόραγε γυαλιά μυωπίας και όλοι τον μισούσαν, γιατί είχε τους καλύτερους βαθμούς.

ΖΥΓΟΣ:  Ο πιο δημοφιλής. Γονείς, συμμαθητές και δάσκαλοι τον αγαπούσαν. Ο ίδιος βέβαια αισθανόταν ότι δεν είχε προσωπικότητα, είχε όμως φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Η σeξουαλική του ζωή είχε ξεκινήσει πριν απ’ όλους σας. Ήταν συχνά σιωπηλός και απόμακρος. Φαινόταν μυστηριώδης αλλά απλά μισούσε το σχολείο.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Σήκωνε πρώτος το χέρι αλλά έδινε πάντα τη λάθος απάντηση. Οι καθηγητές έλεγαν στους γονείς του: «Πολύ έξυπνο παιδί, αλλά δεν διαβάζει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Ο απουσιολόγος της τάξης. Ήταν αυτός που πήγαινε τους συμμαθητές του στον διευθυντή, όταν κάπνιζαν ή έκαναν κοπάνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Ήταν αυτός που κάπνιζε και έκανε κοπάνα. Τσακωνόταν συνεχώς με τους καθηγητές του, καθώς θεωρούσε πως δεν είναι ικανοί να του διδάξουν τίποτα.

ΙΧΘΥΣ:  Γέμιζε το θρανίο με στίχους από τραγούδια. Πέρασε και μια goth φάση. Το μόνο που θυμάται από τη σχολική του ζωή είναι οι σχέσεις του και οι εκδρομές.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα