Μην χασετε

Ποιος νίκησε στο Game of Love; Το τελικό δίλημμα που καθόρισε τα πάντα!

Τέσσερις παίκτες διεκδίκησαν τη θέση του νικητή σε αυτό το παιχνίδι σχέσεων, έχοντας περάσει πολλές δοκιμασίες και προκλήσεις με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 €. Τρεις γυναίκες κι ένας άνδρας, κατάφεραν να παραμείνουν μέχρι το τέλος: Ο Σωτήρης, η Νάνσυ, η Μικαέλα και η Μαρίνα. Ο τελικός έκρυβε μια μικρή ανατροπή, αφού οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα δίλημμα…

Ως επιλογή είχαν:

α. να μοιραστούν το ποσό του επάθλου μεταξύ τους

β. να το κρατήσει ο καθένας για τον εαυτό του

Advertisements

Αν και οι δύο αποφάσιζαν να το μοιραστούν, τότε θα κέρδιζαν από 15.000 ευρώ ο καθένας.

Αν ο ένας αποφάσιζε να το μοιραστεί και ο άλλος να το κρατήσει για τον εαυτό του, θα κέρδιζε τις 30.000 ευρώ αυτός που θα επέλεγε να το κρατήσει για τον εαυτό του.

Αν και οι δύο αποφάσιζαν να το κρατήσουν για τον εαυτό τους, το ποσό θα μοιραζόταν μεταξύ των υπολοίπων 8 συμπαικτών τους που κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό.

Και οι δύο παίκτες απάντησαν : «Μισά – Μισά» και έτσι ο Σωτήρης Σπύρης και η Μαρίνα Σταύρου μοιράστηκαν το έπαθλο παίρνοντας από 15.000 ευρώ έκαστος!

Advertisements

Ποιοι είναι οι νικητές του Game of Love;

O Σωτήρης Σπύρης είναι 35 χρονών και είναι από την Καλαμάτα. Έχει μαγαζί με ελαστικά αυτοκίνητων. Πριν ανοίξει το μαγαζί ήταν μόνιμος στο στρατό.  Ασχολείται με το bodybuilding περίπου 15 χρόνια και αγωνιστικά από το 2015, με πολλές διακρίσεις. Έχει «έρωτα» με τις μηχανές ταχύτητας και έχει 2 μηχανές χιλιάρες. Του έχει στοιχίσει ο πρόσφατος θάνατος του σκύλου του που είχε τα τελευταία 11 χρόνια.

H Μαρίνα Σταύρου είναι 23 ετών. Σπούδασε ένα χρόνο λογιστική στην Πρέβεζα και έπειτα ήρθε να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αθήνα. Της αρέσουν ο χορός, το ποδήλατο, οι παρέες, οι βόλτες.

Δείτε εδώ το δίλημμα και την ανακοίνωση των νικητών:

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα