Μην χασετε

Παναγιώτα Βλαντή: «Mε παρενόχλησε σeξουαλικά αυτoς πoυ παρενόχλησε την Μπότση και την Λάμπρη»

Μία σοκαριστική κατάθεση ψυχής έκανε η Παναγιώτα Βλαντή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

 

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης στο θεάτρο και μάλιστα από τον ίδιο άνθρωπο που«τραυμάτισε» ψυχικά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.

 

Advertisements

«Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πώ στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου» σημείωσε.

«Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι» συμπλήρωσε.

Το συμβάν σημειώθηκε σε μία οντισιόν και παραδέχτηκε πως τότε ένιωσε απέραντη ντροπή και σοκ γι΄αυτό δεν το μοιράστηκε με κανέναν. Η εμπειρία της την έφερε στα πρόθυρα να παρατήσει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός αλλά το ότι συναντήθηκε με άλλους, άξιους και γενναιόδωρους καλλιτέχνες, την έκανε να αλλάξει γνώμη.

«Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή» είπε.

Τέλος, σχολιάζοντας τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και τα φερόμενα αδικήματα που έχει διαπράξει δήλωσε:

Advertisements

«Ότι έχει να κάνει με παιδιά, οι περισσότεροι, έχουμε θέμα. Έχω σοκαριστεί. Γνωρίζαμε τις προτιμήσεις του αλλά στο σημείο αυτό που ακούμε τώρα, όχι. Έχω ανατριχιάσει. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ακούσει και για άλλα παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν πάει το μυαλό σου».

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα