Μην χασετε

Πέτρος Γαϊτάνος για τους επικριτές του: Όταν είσαι γνωστός λογικό είναι να τραβάς την προσοχή

Στην εκπομπή Live Tonight με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής μέσω skype ο Πέτρος Γαϊτάνος! Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στους επικριτές του και αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στον κόσμο το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας.

Με αφορμή το τηλεοπτικό σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, ο Πέτρος Γαϊτάνος σημείωσε πως: «Παρακολουθώ πολύ λίγα πράγματα και γενικώς δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, όμως, όσα φτάνουν στα αυτιά και τα μάτια μου, υπάρχουν παιδιά – ειδικά τώρα στο ίντερνετ – χιλιάδες αναφορές και φωτογραφίες. Ειδικά όταν είσαι και ένας γνωστός άνθρωπος και κάνει κάτι το οποίο έχει μια αιχμή προβολής, λογικό είναι να τραβάς πολύ την προσοχή. Εκεί, λοιπόν, υπάρχουν εκατομμύρια αναφορές. Δεν σας κρύβω πως αυτό το πράγμα με κάνει να μαζευτώ. Δεν θέλω να πολυεκτίθεμαι».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε πως: «Ο καθένας μας εκφράζει αυτά που αγαπάει πιο πολύ και εγώ δεν το κάνω τυχαία αυτό. Το κάνω γιατί αγαπώ πάρα πολύ το Θεό και μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική. Το κομμάτι, λοιπόν, αυτό της εκκλησιαστικής μουσικής που το συνδυάζω μαζί με το σύγχρονο τραγούδι και την παραδοσιακή μουσική ταυτόχρονα, ως τρία ρεπερτόρια που τρέχουν στην καριέρα μου εδώ και τριάντα χρόνια, είναι αυτό που αγαπώ πιο βαθιά μέσα μου».


πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα