Μην χασετε

Πάρις Θωμόπουλος: «Oι oμoφυλόφιλοι μπορεί να είναι πoλύ πιο άντρες απo κάποιους στρέιτ»

Ο ηθοποιός Πάρις Θωμόπουλος που φέτος κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην εξαιρετική σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς», ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός είναι γιος του τραγουδιστή Γιάννη Θωμόπουλου και της κιθαρίστριας του Χατζηδάκι, Στέλλας Κυπραίου. Έτσι, μεγάλωσε σε μουσικό περιβάλλον και από τα 4 του διάβαζε μουσική ενώ στα 8 του έπαιζε κλαρινέτο.

 

«Από την κοιλιά της μάνας μου άκουγα Χατζηδάκι» λέει χαρακτηριστικά.

 

Η κουβέντα του με τον παρουσιαστή πήγε φυσικά στη σειρά. «Έχω πάρει 8 κιλά από το πρώτο γύρισμα γιατί πρέπει να τρώω στην πραγματικότητα». Και πώς όχι άλλωστε αφού κάνει τον ρόλο του Πάρη, του ομοφυλόφιλου στρατιωτικού γιου του Κώστα Κόκλα και της Καίτης Κωνστνατίνου, που είναι πολύ λαίμαργος.

Advertisements

«Γυρίζουμε κάθε σκηνή 6 φορές και πρέπει να φαίνεται ότι τρώω».

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ιδιαίτερο ρόλο του και ειδικότερα για την ατάκα που ακούγεται να λέει στη σειρά στον διοικητή του όταν του αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Όταν η αλήθεια δεν είναι ελεύθερη η ελευθερία δεν είναι αληθινή».

Για το αν η ελληνική κοινωνία περνάει στο επίπεδο να είναι όπως αυτή στην «Τούρτα της μαμάς», δηλαδή να αποδέχεται τα παιδιά της, είπε:

Advertisements

 

«Δεν νομίζω ότι περνάμε σε αυτό το επίπεδο. Είναι πολλές οι οικογένειες που έχουν ταμπού σε αυτά τα θέματα» είπε.

«Λίγοι στρατιωτικοί μπορούν να πουν στη μονάδα τους ότι είναι γκέι. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο. Το λάθος στη χώρα μας είναι ότι αυτοί που έχουν τους ομοφυλόφιλους ως κακό έχουν στο μυαλό τους ότι οι ομοφιλόφυλοι είναι θηλυπρεπείς. Οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι πολύ πιο άντρες από κάποιους στρέιτ. Έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση να βλέπουμε καρικατούρες ομοφυλόφιλων και όχι πραγματικά όπως είναι ένας άνθρωπος κανονικός» είπε.

Μίλησε όμως και για την πατρότητα, αφού πριν από δύο μήνες έγινε πατέρας.

 

«Την πρώτη στιγμή που αντίκρισα τον γιο μου στο μαιευτήριο έκλαιγα. Έκλαιγε αυτός, έκλαιγα  κι εγώ. Προσπαθήσαμε να γεννήσουμε στο σπίτι με μαία. Δεν τα καταφέραμε, μετά από 8 ώρες πήγαμε στο νοσοκομείο. Η Αλεξάνδρα, η γυναίκα μου είναι μαία» είπε.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα