Μην χασετε

Ο «μοναχός» Άνθιμος Ανανιάδης στο πρώτο επίσημο teaser της ταινίας The Greek Job

Μετά την φονική επίθεση της αστυνομίας στο αρχηγείο της Επαναστατικής οργάνωσης «Φοίνικας» το 2010, ο φυγάς Γιάννης Γρηγοριάδης ή αλλιώς Johnny Grik βρίσκει καταφύγιο για τα επόμενα 10 χρόνια στα βουνά του Αγίου Όρους.

Μια επίσκεψη του Πρωθυπουργού (Μιχάλη Μαρκάτη) στο Άγιο Όρος το 2020 μεταφέρει τον Γιάννη ανάμεσα σε δύο κόσμους. Την πολιτική και γκανγκστερική σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Η αριστουργηματική μουσική επένδυση από τον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη συνθέτουν μια μοναδική ταινία δράσης διεθνούς κύρους που φιλοδοξεί να ταξιδέψει την χώρα μας στο εξωτερικό.

Advertisements

Με την επιστροφή του από το Λος Αντζελες ο Άνθιμος Ανανιάδης και η AA production σε συνεργασία με την ΕΚΟΜΕ και το Ελληνικό Κέντρο κινηματογράφου αποφάσισε να επενδύσει κινηματογραφικά εμπνευσμένος από την ιστορία της Ελληνικής οικονομικης κρισης με ένα δυνατό καστ ηθοποιών μεταξύ αυτών Κώστας Βουτσάς, Rico Simonnini, Erick Roberts, Μαρία Κορινθίου, Μιχάλης Μαρκάτης, Ιφιγένεια Μακρή και πολλοί άλλοι νέοι ηθοποιοί.

Τη σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει Dragan Nikolic ενώ π την οργάνωση της παραγωγής έχει ο Τάκης Δημόπουλος, stunt and action coordinator Babis Hawk, Art director Δημήτρης Κατσίκης, κοστούμια Δέσποινα Χειμώνα, visual effects αδερφοί Αλαχούζοι, associate producer Ανδρέας Κοντογούρης και George Zakk με την Olive brunch media.


Η φιλόδοξη παραγωγή επενδύει σε ένα φιλμ νέο νουάρ δράσης πάνω στην σύγχρονη Ελλάδα. Το πρώτο επίσημο teaser κυκλοφόρησε ενώ η ταινία αναμένεται να βγει μέσα στο 2020.

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα