Μην χασετε

Ξεσπά ο Ντάνος: «Μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου»

Τους τελευταίους μήνες, επικρατεί ένας πανικός στα social media με σελίδες και προφίλ του Γιώργου Αγγελόπουλου, τις οποίες όμως διαχειρίζονται θαυμαστές και όχι ο πρώην παίχτης του Survivor.

Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει βγει εκτός ελέγχου και ο ίδιος θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσω τις επίσημης σελίδας του στο Instagram έκανε μια ανάρτηση που ενημερώνει το κοινό, ότι το μοναδικό προφίλ που διαχειρίζεται ο ίδιος είναι το «danos_ga».

«Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα»

Advertisements

gossip-tv.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα