Μην χασετε

«Ξέσπασε» στον αέρα ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Η μάνα μου μού καθόρισε τη ζωή και της αφιέρωσα τη συμμετοχή στη Φάρμα»

Στον καναπέ της εκπομπής “Το Πρωινό” κάθισε ο Στράτος Τζώρτζογλου και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την εμπειρία του στη “Φάρμα”. Ο γνωστός ηθοποιός αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες, αφού κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

 

Μία από τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει κατά την παραμονή του στο reality επιβίωσης, ήταν το γεγονός ότι δεν επιτρεπόταν να μιλήσει με τη σύζυγό του, τον γιο του και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα, πολλές ήταν οι φορές που ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε μιλήσει με δάκρυα στα μάτια για τους δικούς του ανθρώπους.

 

Advertisements

Στην ερώτηση, λοιπόν, του παρουσιαστή για το ποιος του έλειψε περισσότερο αυτούς τους δύο μήνες, ο ηθοποιός απάντησε η μητέρα του. Ο Στράτος Τζώρτζογλου έχασε τη μητέρα του τον Νοέμβριο του 2020, δηλαδή λίγο καιρό πριν μπει στο παιχνίδι. Ο ίδιος της είχε μεγάλη αδυναμία, συνεπώς ο θάνατός της του στοίχισε πολύ. Έτσι, όταν αναφέρθηκε σε εκείνη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και “λύγισε”.

“Η μάνα μου μού έλειψε περισσότερο γι’ αυτό και της το αφιέρωσα. Έφυγε 11 Νοεμβρίου γι’ αυτό και ονόμασα την κατσικούλα Ευτυχία, γιατί με τη μάνα μου μεγαλώσαμε μαζί, πεινάσαμε μαζί, ήμασταν συμπολεμιστές… Με ενέπνεε κάθε ημέρα για να μπορέσω να γίνω ηθοποιός, που ήταν το όνειρό μου. Με έμαθε να είμαι άνθρωπος, με έμαθε να αγαπώ, να διεκδικώ στη ζωή. Η μαμά μου όταν με γέννησε ήταν 15. Μεγάλωσα με τη μάνα μου αλλά και με τον πατέρα μου, τον Χρηστάρα. Η μαμά μου όμως ήταν εκείνη που μου καθόρισε τη ζωή. Με ενέπνευσα και της το αφιέρωσα.

 

Advertisements

Πιστεύω ότι από εκεί που είναι, μπορεί η ψυχή της να πάει πιο πάνω, στο φως. Δεν είναι όλα σκοτάδι, ούτε είναι όλο πουλημένα, ούτε είναι όλα δόξα, λεφτά, μίσος, υπάρχει και αγάπη, ασχέτως κι αν τη φωνάζουμε καμιά φορά, γιατί δεν μας ακούνε. Εγώ συνομιλούσα με τη μάνα μου κάθε ημέρα, γι’ αυτό μπήκα εκεί. Και για να δει ο γιος μου τι σημαίνει να έχεις αξίες, όταν οι άλλοι θεωρητικά είναι πιο δυνατοί. Δεν πειράζει.

 

Δεν γεννηθήκαμε όλοι για να κρατάμε τσεκούρι. Οι άνθρωποι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό μου έμαθε η μάνα μου και γι’ αυτό έγινα ηθοποιός και αυτό ήθελα να περάσω στο παιδί μου. Ο γιος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν υπερήφανος για τον ωραίο αγώνα που έκανα, αυτό έχει σημασία όχι το έπαθλο”, είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα