Μην χασετε

Ξέσπασε ο Νίκος Ξανθόπουλος: «Λάσπη, ντροπή σας…»

Κόντρα με αφορμή μία συνέντευξη ξέσπασε ανάμεσα στον ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο και τον βετεράνο δημοσιογράφο και βιογράφο του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλο στο Facebook.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο 95χρονος δημοσιογράφος ζήτησε μία συνέντευξη από το «παιδί του λαού» και ο Νίκος Ξανθόπουλος αρνήθηκε λέγοντας ότι πια δεν είναι ηθοποιός, αλλά αγρότης. Αυτό ήταν αρκετό για μία οργισμένη ανάρτηση από τον κ. Λυμπερόπουλο.

«Έκανα νύξη στον Νίκο Ξανθόπουλο για μια συνεντευξούλα μου το έκοψε: «Δεν είμαι πια ηθοποιός, αλλά αγρότης». Κι όμως, ρε Νικόλα, επειδή σε ξέρω από τότε που στο πανεπιστήμιό σου είχε τα βιβλία… Και από τότε που βάδιζες με σκοπό (στο πεπρωμένο σου) να γίνεις παιδί του λαού… Θέλω μια απάντηση: Το διαφορά έχει το «παιδί του λαού» από «παιδεία του λαού;»

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο ρόλος της Ελένης Ράντου είχε γραφτεί για μένα»

Advertisements

Τη σκυτάλη πήρε η παλιά ηθοποιός και σύζυγος του σκηνοθέτη Φίλιππα Φυλακτού, Πάρη Λεβέντη, η οποία σχολιάζοντας όσα έγραψε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος μίλησε με σκληρά λόγια για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

«Μην προβληματίζεσαι με τον αγρότη… Έχει τόσο πολύ αλλάξει, που είχε πει στην κόρη μου πριν από λίγα χρόνια ότι δεν ξέρει ποια είμαι! Η πρώτη ταινία του ως πρωταγωνιστή ήταν «Η ζωή μου αρχίζει με σένα» και τον ρόλο τον πήρε γιατί τον προτίμησα από τον Ανδρέα Μπάρκουλη. «Να βοηθήσουμε τους νέους» είπα στον σκηνοθέτη άντρα μου. Εγώ ήμουν η παραγωγός της ταινίας. Τι περιμένεις από ανθρώπους που παίζουν ρόλους φαντασίας και στη ζωή» κατέληξε»

Λίγη ώρα αργότερα απάντησε σε όσα του καταλόγισαν ο ίδιος ο Νίκος Ξανθόπουλος: «Λάσπη, ντροπή σας…Δεν το πιστεύω…» Τότε τον λόγο πήρε πάλι ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο οποίος με συμβιβαστική πλέον διάθεση έγραψε μεταξύ άλλων: «Σε θεωρώ ταλαντούχο ηθοποιό, που ξεκίνησες ως ζεν πρεμιέ, κατά πολύ καλύτερος από μεγάλα ονόματα τότε… Αν δεν είχες τυποποιηθεί ως παιδί του λαού θα είχες διαπρέψει σε μεγάλους ρόλους στο θέατρο… Παραμένεις αγαπημένο πρόσωπο άξιος καλλιτέχνης και άνθρωπος με ήθος.

Δείτε επίσης: Ευτύχης Μπλέτσας: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την μπέμπα!

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα