Μην χασετε

Ξέσπασε η Γουλιελμάκη για τη ματαίωση του «Ζητείται Ψεύτης»: «Με αφήνουν χωρίς δουλειά και με ένα παιδί»

Χθες μια ανακοίνωσε έγινε γνωστό πως η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» η οποία επρόκειτο να ανέβει στο Παλλάς μέσα στον επόμενο μήνα τελικά ματαιώνεται λόγω διαφωνίας με ηθοποιούς.

Σήμερα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στη ματαίωση της παράστασης. Βασικός υπαίτιος όπως φαίνεται είναι ο Μάρκος Σεφερλής.

Στην εκπομπή μάλιστα της Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Γκαγκάκη που ήταν στην παραγωγή της παράστασης επιβεβαίωσε την είδηση αυτή και εξήγησε ακριβώς τα σημεία στα οποία διαφώνησαν με τον Μάρκο Σεφερλή.

Αμέσως μετά στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε και η Βάσω Γουλιελμάκη. Η ηθοποιός που θα συμμετείχε στην παράσταση ξέσπασε δηλώντας πως δεν την ενδιαφέρει τι ήταν αυτό που έφερε την απόφαση αυτή αλλά το γεγονός πως η ίδια αλλά και η συνάδελφοί της έχουν μείνει χωρίς δουλειά ενώ τόσους μήνες αρνήθηκε και αρκετές προτάσεις να συμμετάσχει σε κάποιο άλλο θεατρικό έργο.

Advertisements

«Δεν υπήρξε Δελτίο Τύπου μόνο ένα mail που έλεγε ότι ματαιώνεται η παράσταη. Δε γνωριζόμαστε με τον κύριο Σεφερλή, δεν έχουμε μιλήσει. Με την παραγωγή είχα μόνο επικοινωνία.. Είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Άκουσα τι είπε η κυρία Γκαγκάκη και αυτά που μου είπε η παραγωγή στο τηλέφωνο. Αυτό που έχω όμως να πω είναι ότι  δε με αφορά για ποιο λόγο έγινε αυτό. Με αφορά που έχω κλείσει μια δουλειά εδώ και 7 μήνες… Αυτούς τους επτά μήνες είχα επτά προτάσεις. Η τελευταία πρόταση ήταν την Παρασκευή που μας πέρασε. Δε με βλέπανε κάπου να παίζω και μου είπαν «Μήπως θέλετε να παίξετε σε μια παράσταση;» πρόκειται για την παράσταση «Επτά γυναίκες Κατηγορούνται» -για να μη θεωρηθεί ότι λέω και ψέματα- και είπα ότι ευχαριστώ αλλά σε 20 μέρες αρχίζω τις πρόβες μου για να είμαι στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης». Καταλαβαίνετε τι σοκ έχω υποστεί και εγώ και οι υπόλοιποι αλλά αυτή τη στιγμή μιλάω για τον εαυτό μου. Με αφήνουν Χριστουγεννιάτικα, ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα,  χωρίς δουλειά και με ένα παιδί. Δε με αφορά καθόλου αν φταίει ο ένας ή ο άλλος. Εμένα με αφορά η απόφαση που παίρνει κάποιος για να αφήσει χωρίς δουλειά κάποιους ανθρώπους .Εγώ  είμαι συνεπής  31 χρόνια με 40 πυρετό, με απώλεια δικού μου ανθρώπου και δεν έχω λείψει μια μέρα. Δεν έχει κλείσει ούτε μια μέρα θέατρο εξαιτίας μου γιατί τους σκέφτηκα όλους. Αυτό με αφορά» είπε χαρακτηριστικά

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα