Μην χασετε

Νόνη Δούνια: «Toυ χρόνoυ κλείνω τα 50 και καμιά φορά λέω, Παναγία μου πως είμαι έτσι»

“Οι ελευθερίες που έχω στα παιδιά μου είναι τεράστιες. Κάνουν πράγματα που άλλα παιδιά δεν κάνουν” πρόδωσε, επίσης, η Νόνη Δούνια.

Advertisements

 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νόνη Δούνια στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Το γνωστό μοντέλο και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εμφάνιση της, στην οικογένεια της, τα παιδιά της και τον αγαπημένο της σύζυγο, Κυριάκο.

Πιο συγκεκριμένα, η Νόνη Δούνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι ελευθερίες που έχω στα παιδιά μου είναι τεράστιες. Κάνουν πράγματα που άλλα παιδιά δεν κάνουν. Να κυκλοφορήσουν για παράδειγμα από μικρά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτό. Στα τρένα, στα λεωφορεία, παντού μόνα τους από έκτη δημοτικού. Μια απόσταση βέβαια που είναι έξι στάσεις απόσταση από το σπίτι στο σχολείο. Έξαλλος ο σύζυγος».

 

«Ξέρω ότι έχω μια καλή εμφάνιση, αλλά ο εαυτός μου είναι ανασφαλής. Και σήμερα έχω ανασφάλειες και απλά έχω συμβιβαστεί με τη νέα εικόνα του εαυτού μου. Δεν μπορείς να είσαι για πάντα 20 και 25 χρονών! Έχω αποφασίσει ότι θα αποδεχτώ τον εαυτό μου με τις ρυτίδες του και τα σημάδια του χρόνου τα οποία τα αγαπάω κιόλας» πρόσθεσε το γοητευτικό μοντέλο.

«Υπάρχουν μέρες που σηκώνομαι και λέω πως είμαι μια χαρά, αλλά υπάρχουν και μέρες που λέω, Παναγία μου πως έχω μεγαλώσει έτσι. Του χρόνου κλείνω τα πενήντα».

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα