Μην χασετε

Νεογέννητο ακούει για πρώτη φορά την φωνή του μπαμπά του και το χαμόγελο του κάνει το γύρο του διαδικτύου

Νεογέννητο – Ανθρώπινες σχέσεις: Η Αντονέλα γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου. Η χώρα που γεννήθηκε ήταν η Βραζιλία και η πόλη ήταν εκείνη του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο Φλάβιο είχε ξετρελαθεί που θα αποκτούσε παιδί. Αποφάσισε λοιπόν να είναι δίπλα τόσο στη γυναίκα του, όσο και στο παιδί τους που θα έρχονταν στον κόσμο.

Από την πρώτη στιγμή, προσπαθούσε να μιλά στο αγέννητο μωρό του, λέγοντάς του ότι το αγαπά, με όλη του την καρδιά. Όσον αφορά τη γυναίκα του Φλάβιο, Ταρσίλα, δήλωσε χαρακτηριστικά «πριν ακόμα γεννηθεί ο Flavio της έλεγε πόσο πολύ την αγαπάει. Πριν φύγει για τη δουλειά χάιδευε την κοιλιά μου και και καλημέριζε το μωρό, με το που επέστρεφε του έλεγε «καλησπέρα». Και κατά έναν μαγικό τρόπο η κόρη μας κουνιόταν κάθε μέρα την ίδια ώρα που της μιλούσε».

Όταν ήρθε στον κόσμο, η Αντονέλα, ο πατέρας της πραγματοποίησε την καλύτερη υποδοχή για την ίδια. Αυτό, διότι της ανέφερε ακριβώς τα ίδια λόγια, που της έλεγε όταν βρίσκονταν στην κοιλιά της μητέρας της, Ταρσίλα.

Τότε, συνέβη κάτι τρομερό. Όταν η Αντονέλα άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια της, χάρισε ένα χαμόγελο στον πατέρα της. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε viral.

Advertisements

Νεογέννητο – Ανθρώπινες σχέσεις: Φωτογραφία της Αντονέλα, με τους γονείς της

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα