Μην χασετε

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Mπoρεί να μην τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή αλλά είμαι υπερήφανη για τα παιδιά μου»

Μία γυναίκα με μακρά πορεία στο ελληνικό τραγούδι φιλοξένησε απόψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».
 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μίλησε για την καριέρα και σταθμούς της ζωής της που τη σημάδεψαν.

Η τέχνη της για εκείνη είναι το «Α και το Ω» γι΄αυτό οι ισορροπίες που κλήθηκε να κρατήσει στη ζωή της ήταν δύσκολες και συνήθως έγερναν προς το πάθος της για τη μουσική.

«Το τραγούδι η αρχή είναι η αρχή και το τέλος για εμένα» είπε χαρακτηριστικά.

Advertisements

 

Στις σχέσεις της δήλωσε πως δεν είχε ποτέ κατά νου την ημερομηνία λήξης ενώ αποκάλυψε ότι οι άνδρες δεν την φοβόντουσαν όσον αφορά το φλερτ.

Για το αν στα διαζύγιά της έπαιξε ρόλο η καριέρα και το «σταριλίκι» απάντησε αρνητικά ως προς το δεύτερο σκέλος αλλά διέκρινε πιθανές αιτίες στην αφοσίωσή της στο τραγούδι.

 

Advertisements

Όσο για το αν υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο στο να κάνει και έναν τρίτο γάμο το απέκλεισε αλλά θα ήθελε να ξαναβρεί έναν έρωτα που να την ξεκουράσει και να μοιραστούν μαζί τα βάρη της ζωής.

«Θα ήθελα έναν ωραίο τύπο, έναν μάγκα που να με πάει μια ωραία βόλτα στη ζωή» τόνισε.

 

Το ταξίδι στις μνήμες του παρελθόντος την έφερε στα πρώτα της βήματα, στην πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο και στα συναισθήματα που την είχαν κατακλύσει τότε στο νέο ξεκίνημα που έκανε στη ζωή της. Δικαιολογημένα, λοιπόν, συγκινήθηκε και ζήτησε από τον οικοδεσπότη της να αλλάξει θέμα.

 

Αμέσως μετά, αφηγήθηκε το παρασκήνιο πίσω από το πώς κατέληξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να γράψει τους τίτλους της «Έξαψης», του νέου της τραγουδιού.

Advertisements

 

Όλα άρχισαν από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Εκεί μεγάλωσε και στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία αλλά το πάθος της για το τραγούδι ήταν τόσο φλογερό που υπερνίκησε τα πάντα στο πέρασμά του.

 

Τέλος, στο κλίμα των ημερών η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στις καταγγελίες παρενοχλήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Είναι κάτι πού θλιβερό θα ήταν αδύνατο να υποστώ κάτι τέτοιο. Στον χώρο μας δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Σαφέστατα, είμαι με την πλευρά αυτών που έχουν βιώσει αυτό το άγριο συναίσθημα και θέλω να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν λειτουργήσει έτσι γιατί ενέχει μία κακία. Είναι καθάριο και ωραίο που γίνονται οι αποκαλύψεις και και μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους».

 

Με αυτή την αφορμή μίλησε για τις κόρες της, αν έχουν κάνει τέτοιου είδους συζητήσεις ενώ εξέφρασε και το πόσο περήφανη είναι για εκείνες.

«Δεν μιλήσαμε αλλά δεν χρειάζεται. Μεγαλώνουν τα παιδιά σε ένα περιβάλλον και αντιλαμβάνονται πως είναι η ζωή και πώς πρέπει να λειτουργήσουν βέβαια υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες.

Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ υπερήφανη γιατί εφόσον δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους πήρα την ευθύνη τους παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, η ευθύνη είναι σε αυτόν που είναι τα παιδιά μαζί του. Είχα βάρος ότι έχω διπλή δουλειά τώρα. Αυτά τα πλάσματα με έβγαλαν ασπροπρόσωπη, είναι καλοί άνθρωποι  για την κοινωνία».

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα