Μην χασετε

Νίκος Μίχας: Η ζωή του στα απομονωμένα Αντικύθηρα με τους 20 κατοίκους!

Εδώ και περίπου εννέα μήνες, ο άλλοτε τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Νίκος Μίχας απολαμβάνει την ηρεμία και την απομόνωση των Αντικυθήρων.

Ο Νίκος Μίχας που έγινε γνωστός μέσα από το Fame Story, διέγραψε μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο του τραγουδιού, όμως εν μία νυκτί αποφάσισε να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί σε μία άλλη μεγάλη αγάπη του, την ιατρική. Άλλωστε, ήταν φοιτητής, όμως για χάρη του τραγουδιού είπε να κάνει ένα διάλειμμα!

Το διάλειμμα αυτό τελείωσε και ο ίδιος όχι μόνο πήρε το πτυχίο του αλλά πλέον ζει μόνος σε ένα από τα πιο αραιοκατοικημένα νησιά της χώρας μας, το όμορφο νησί των Επτανήσωντα και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Υγείας.

Advertisements

Η καταγωγή του είναι από εκεί, και όπως εξήγησε ο ίδιος στην εκπομπή 360 μοίρες στον Alpha, η γιαγιά του, τού μετέδωσε την αγάπη για τον τόπο του και πλέον ζει ευτυχισμένα εκεί. Μπορεί να κάνει συχνά ταξίδια με προορισμό την Αθήνα αφού είναι η δεύτερη «πατρίδα» του, όμως η βάση του είναι πλέον στα Αντικύθηρα στο οποίο ζουν μόλις 20 μόνιμοι κάτοικοι. Σε ένα καφενέ, όλοι μαζί συγκεντρώνονται τα βράδια και απολαμβάνουν κουβεντούλα και καφέ ή κρασί ενώ μερικές φορές ο τραγουδιστής και γιατρός παίρνει τη κιθάρα του και τους τραγουδά αγαπημένα κομμάτια μιας άλλης εποχής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εξομολόγηση του Νίκου Μίχα στην κάμερα…

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα