Μην χασετε

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Έφυγα από το “Καλημέρα Ελλάδα” για τους λόγους…»

«Τίποτα δεν μένει κρυφό και αυτό μου αρέσει».

 

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έδωσε συνέντευξη στο ένθετο “tv kous kous” του Ελεύθερου Τύπου και μίλησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για την πρόταση για το Πανόραμα, αλλά και την αποχώρησή της από το Καλημέρα Ελλάδα.

 

Advertisements

Όταν έγινε η πρόταση για το Survivor Πανόραμα, ήταν πιο δελεαστικός ο ρόλος της κεντρικής παρουσιάστριας ή το ότι θα έκανες κάτι εντελώς διαφορετικό;

Μου άρεσε η πρόταση, ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα κάνει. Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν το ότι ήμουν φανατική του Survivor, ξενυχτούσα για να το δω, οπότε ένιωσα ότι μπορώ να μπω και να κουμπώσω σε αυτό το νέο ρόλο. Αυτό με έκανε να χαρώ περισσότερο και όχι το ότι θα ήμουν κεντρική παρουσιάστρια. Σίγουρα όμως, χαίρομαι και με τιμά το ότι ο σταθμός με επέλεξε για κεντρικό πρόσωπο.

 

Η αποχώρησή σου από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και η λήξη της συνεργασίας σου με τον ΑΝΤ1 ήταν ένα γερό μάθημα για σένα;

Είμαι ένας άνθρωπος που κρατά πάντα τα θετικά μιας συνεργασίας, δεν έχω κανένα παράπονο από τον σταθμό, στα οκτώ χρόνια που έμεινα εκεί μου δόθηκαν ευκαιρίες. Οι σχέσεις με τον σταθμό είναι πολύ καλές. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη εκπομπή, επέλεξα να φύγω για τους λόγους που μαθεύτηκαν, γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό και αυτό μου αρέσει.

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα