Μην χασετε

Με αυτά τα 5 ζώδια θα περάσεις καλύτερα στον έρωτα το 2019

Της Σοφίας Ψύλλια  

Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να κρυφτεί. Μπορεί να εκφραστεί με χιλιάδες τρόπους, μέσω της κατανόησης, της προστασίας, της φροντίδας ή κάποιες φορές μια αγκαλιά είναι αρκετή για να το επισφραγίσει

Είναι αυθόρμητος και δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να τον ζήσεις, αυτό είναι που τον κάνει και τόσο ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή ενός ανθρώπου.

Ωστόσο, πάντα κάποιοι θα αγαπάνε πιο έντονα από κάποιους άλλους.

Advertisements

 

Με βάση την αστρολογία, όμως, ποια είναι αυτά που ερωτεύονται πιο δυνατά από τα υπόλοιπα και -συνεπώς- πέφτουν πιο εύκολα στα… πατώματα;   

Ταύρος

Αργούν να ερωτευτούν, αλλά όταν συμβεί αφήνονται ολοκληρωτικά. Ζητούν σταθερότητα και αμοιβαία, αιώνια αγάπη. Για αυτούς ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός και στο δείχνουν με κάθε πιθανό τρόπο.

Καμιά φορά μπορεί να σε τρομάξουν με την κτητικότητά τους, όμως δεν έχουν κακές προθέσεις. Απλά δεν μπορούν να ελέγξουν  το έντονο πάθος που τους διακατέχει για την σχέση σας.  

 

Advertisements

Καρκίνος

Αν θες να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα διάλεξε έναν καρκίνο για ταίρι σου! Θα συνειδητοποιήσεις από τις πρώτες στιγμές  ότι είσαι η προτεραιότητά του.

Τα συναισθήματά τους είναι τόσα πολλά που ακόμα και ποιήματα θα γράψουν για να τα εκφράσουν. Θα νιώσεις μαζί τους ότι είσαι το κέντρο του κόσμου.

Μην ξυπνήσεις τον έρωτά τους αν δεν μπορείς να τον ανταποδώσεις, είναι κρίμα.  

 

 Ζυγός 

Μια ονειρεμένη σχέση που θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές. Ο Ζυγός θα σε φροντίσει και θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του. Αυτό που θέλει είναι μια όμορφη καθημερινότητα με ένα άτομο που να μπορούν να ονειρεύονται μαζί.

Τους αρέσουν οι όμορφες κινήσεις και οι φιλοφρονήσεις και πάντα τις ανταποδίδουν στο έπακρον. Αν προτιμάς τον ρεαλισμό καλύτερα να μην δεθείς μαζί τους.  

 

 Σκορπιός

«Πάθος» είναι η λέξη που τον χαρακτηρίζει. Για αυτόν, ο έρωτας είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που δεν νιώθει εύκολα. Αν σε ερωτευτεί να είσαι σίγουρη, ότι θα το καταλάβεις αμέσως. Θα σε διεκδικεί συνεχώς και θα σε ζηλεύει σε σημείο τρέλας.

Advertisements

Αν μπορείς να διαχειριστείς την μυστήρια συμπεριφορά του και να του προσφέρεις την αφοσίωση που ζητάει  τότε έχεις κάνει μια σχέση ζωής μαζί του.  

Ιχθύς 

Για να σε ερωτευτεί ένας Ιχθύς δεν χρειάζεται να έχεις την τέλεια εξωτερική εμφάνιση αφού το μόνο που τον νοιάζει είναι ο εσωτερικός σου κόσμος.

Δένεται ψυχικά και δίνεται ολοκληρωτικά χωρίς τον φόβο ότι θα πληγωθεί σε έναν έρωτα. Θα σε βοηθήσει, θα σε στηρίξει και πάντα θα έχει μια αγκαλιά να σε περιμένει μετά από μια δύσκολη μέρα.

Κάποιες φορές λέει λίγα ψεματάκια αλλά ακόμα και αυτά κρύβουν μια αθωότητα, όπως όλα όσα νιώθει για εσένα.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα